Esra3334 Bende 20 haftalığım hissetmiyorum ufak ufak birşeyler oluyor o mu değil mi ayırt edemiyorum herkes çok normal diyor biraz daha sabredelim 💋🙏🏻
Snglklc Neslihangrbz bazı bebekler hareket etmeyi sevmiyor dün detaylıya girdim kızım zahmet edip sadece ayağını kaldırdı 😅dr dedi bu kız hareket etmez üşengeç 2 saate ancak hazırlanır dedi 🤣
Neslihangrbz Snglklc yok bizimki ultrasonda bayağı bir hareket ediyordu doktor dedi hatta bak takla atıyor dedi falan.hatta aşı olamadık bayagi bir hareketli diye hemşire kalp ritmini sayamadi makinayla😊
Snglklc Neslihangrbz ooo çok güzel ya dr ne yaptıysa uyanmak bilmedi benimki bende çok istedim hareketlerini görmeyi ama yok anam gözünü açmadı hareket etmedi zor bela işte ayağını kaldırdı o kadar 😅😅sağlıkla gelsinler de aman içimizde hareket etmesinler napak 😅
Neslihangrbz Snglklc eğer siz hareket etmiyorsanız bebekte arsızlaşıyor hareket etmezmiş siz ne kadar hareketli olursanız bebek de o kadar hareket de olurmuş 😊😊 aynen sağlıkla gelsinler de😊
Snglklc Neslihangrbz yok canım acayip hareketleyim zaten çalışıyorum mecbur hareket halindeyim uyumak için bi yatmaya giderim full tam hareket halindeyim benim kız babaya çekmiş hareket etmeyi sevmiyor 🤣🤣😅