Aysgldurmus Ayımız bitmek üzere günde 1 saat yürüyüş yapıyoruz. Yapmadığım zaman kendimi çok rahatsız hissediyorum
Zeybice Fatihte oturuyorum maalesef her yer o kadar kalabalik ki yuruyecek yer yok. İnsanlara sinir olmaktan cok yuruyemiyorum. Markete falan en fazla. Corona olmasaydı iyiydi calisiyor olurdum en azindan hareketli olurdum. Kismet degilmis…
Halimekinali123 HappyMom ben 4 un icundeyim cok sukur yurudugum zmn bel agrisi ve karın sancisi cekiyorum yurumeye devam etmelimiyim tabi bu arada 22 yasinda ve 93 kiloyum malesef
Kafamdadelisorular Bende daha 5.haftamdayım düzenli yürüyüşlerimi yapıyorum ama ilk zamanlar olduğu için bi yandanda korkuyorum
Mry02 Kafamdadelisorular bende 5 haftamdayım kasık ağrısı oluyor mu acaba sizde? yürüyüş yaptıgımdan dolayı mı oldu bilmiyorum biraz şiddetlendi ağrım da
askdoguyor HappyMom son aya kadar yürüyüş yapılabilir mi benim son 2 ay kaldı ne zamana kadar diye düşünüyorum bilgi verirseniz çok sevinirim 😊😊
Kafamdadelisorular Mry02 Yok kasık ağrısı olmuyorda yerleşme aşamasında olduğundan kasık ağrısı ve sırt ağrısı olması normalmiş
E3535 HappyMom Gun icersinde çalıştığım icin hep hareket halindeyim zaten aksamlari yemekten sonra kisa bi yürüyüş yapıp dinlentiye geçiyorum hareket halinde oldugum icin kendimi dinç ve daha iyi hissediyorum miskin miskin yatmak yok daha pozitif oluyor insan👍😊
Karacet Ben ilk üc ayimda dogru düzgün yürüyüse cikamadim alisveris de bile cok zorlandim 20 dk ayakda durdurdugumda veya yürüdügüm basim dönmeye basliyor oturmak icin yer ariyorum hala da öyle normal mi? 😳
Nerminel Daha cok erken dusunuyorum, 9 haftalik. Hemde biraz yurush yapan zaman dizlerim agriyo😖 hep uzanmak ve oturmak istiyorum. Normalmi?
Duygu2110 HappyMom hergün aksamları 45 dk yuruyus yapıyorum. Bana cok ıyı geliyor psıkolejık olarak. Zaten bu dönemde tek yaptıgım yurumek ve hava almak. Açılmam olur mu faydası olurmu normal dogumuma gorucez 🙈 psıkolejık acıdan ıyı geldıgı kesin 😍
Tuuche Doktorum bana ilk 12 hafta sadece günde 30 dk Yürüyebileceğimi söyledi Sonra bu artacak tabi 20.haftadan sonra da Plates vb gibi sporları yapabileceğimi , 11 haftalığız her gün yarım aaat yürümeye çalışıyorum