DilanDag Kubrayy sağol kardeşim Allah razı olsun bende gidicem birazdan hastaneye hala ağrım devam ediyor 😔
Cansummm DilanDag amin inşallah dikkat et kendine doktora gittiğinde neden ağrın olduğunu yaz olur mu? Allah sağlık versin inşallah.
Byn87 DilanDag nasıl iki kilo ya , çocukta mi kilo almıyor ? Bebeğin suyu,bebek vs onlar en az 2-3 kilo yapar. Anlamıyorum ben🙄
DilanDag Byn87 bilmiyorum ki canım doktor suyu kilosu haftasına göre gayet uyumlu herşeyi güzel diyor
DilanDag Cansummm canım gittim idrar yolu enfeksiyonu olduğu için oluyormuş ağrım 26 haftadır sürekli var zaten bir türlü geçmedi ama ilk defa bukadar ağrı yaptı…
Cansummm DilanDag geçmiş olsun canım tedavini ol ihmal etme bebeğini de gördün için rahatlamıştır en azından ☺️
Byn87 DilanDag kiskanacagim artık 😔 ben öyle dikkat ediyorum ki , ona rağmen 10 kilo aldım daha 5 aylığım ,,kafayı yicem,😣😣
1Vera_ Ova 27+2den merhaba. Bu hafta kendimi çok ağır hissediyorum enerjim tükenmiş gibi ve aşırı bir terleme var hamilelikten mi bilmiyorum. İlk zamanlar bulantıdan verip sonra geri aldığımı saymazsak 9 kilo aldım
Cansummm DilanDag hmm olsun o da birşey insan hareketlerinden tedirgin olduğunda kalp atışını duymak bile yetiyor insana 🙏🏻Sağlıkla gelsin minnaklarımız enfeksiyona da dikkat et canım erken doğumu tetikler
elcinsadem Rekor bende heralde 61 ile hamile kaldım 73 üm. 12 kilo aldım 27+5 deyim . Gebelik şekerim çıktı. İnsülinlik değil şükür . Diyet yapmaya başladım. Ama tatlıya çok düşmüştüm. Normalde tatlıyla hiç aram olmadığı halde hamilelikte hep tatlı yedim .
Miniginannesiiii1111 Ova 25. Haftada toplam 7 kg almıştım 28. Haftadan 1 kg daha almışım yani. Toplam 8 kg almışım doktorum ayda 1 kilo olacak şekilde ayarlarsak iyi olacak dedi
DilanDag Cansummm doktorda öyle söyledi zaten ama bir türlu geçmiyor inşallah geçer teşekkür ederim tekrardan 😔🙏🙏💜💜