Ova bence destek alabilirsiniz iyi gelicektir çok agresifsiniz ..hayır elbette ben mükemmel değilim herkes gibi fakat tarzınız çok yanlış o hanımefendinin niyetini sorgulayacak kadar üzerine gitmişsiniz 2 kilo aldım yazmış sadece size neden laf sokmak istesin ,elbettte her hamilelik birbirinden farklıdır kimseyle kendimi de kıyaslamam fakat hamileyim hormonlarım bilmem ne diyerek kimse kimseyi rencide edemez ..yaşınız küçük sanırım yada süreç gereği çok yıpranmışınız çünkü yazılanda hiç birşey yokken bir de sürekli cevap yazma, yoksa şöyle olanlar yazmasın ,yok sen sus o sussun ,yok kendine post aç , neyse dediğiniz gibi hormonlarınıza verelim ☺️ Ben dışardan bir göz olarak yorum yaptım boşu boşuna kırmışınız arkadaşı.. ayrıca üzülme şehit çocuğu konusuna gelirsek ben geçirdiğim her sağlıklı gün için şükrediyorum o tavsiyeyi kendinize verin ve böyle kilo gibi gelip geçici şeyler için kimsenin kalbini kırmayın ve şükredin ki tek derdiniz bu olsun :) madem öyle uzatmak istemiyorsanız siz cevap vermeyin iyi günler size ,sağlıklı doğumlar herkese 🙏🏻