Aslihan2 Kızlar tsh 12,57 Progesteron 8,86 Beta hcg 69.1 Tsh yüksek progesteron düşük😔 buda düşüğe sebep olur dedi doktor ilac verdi ama bakalm ayni durumda olup sağlıklı gebelik geciren var mı 😪 sevinemedim bile cok üzgünüm suan
vuslatim34 Aslihan2 kuzum üzülme seninki yine iyi benim çarşamba günü 5.65 çıktı sabah yine verdim bekliyorum. İyi düşün iyi olsun.Doktorun kim
Elfbyrm Aslihan2 ilk trimester da 2.5 ve altı olmasi gerekiyormuş ilaçla hızlı şekilde düşer belki canım umudunu kaybetme 🙁
Fatma4185 Aslihan2 kac gün gecdi canim betahcg her hafta artar.bekle bakalim bi ama proges degerin çok düşük nasip bakalim hayirlisini dile rabbimden
Aslihan2 vuslatim34 hümeyra çanakçı canım senin kim ? Benim beta iyi ama diger değerler cok kötü 😪 napicam bilmiyorum
Aslihan2 vuslatim34 aslinda bende bunyamin beye gitmek istiyordum ilgilenmiyo mu ? Valla ben memnunum simdilik canım ama araştırmada omer bey varmis ona daha iyi diyolar ben ona da gidicem
Fatma4185 Aslihan2 benim 10.2ydi progestan fitil kullaniyodum ama malesef😥 bebek gelismedi normalde 9hafta olmasi gerekirken 7 haftalikli ve kalp atislarini duyamadik kalbi durmus.p.tesi sali kurtaj oluca.ama her bunye farklidir belki sen daha güçlüsüdür benim ilk gebeligimdi
vuslatim34 Aslihan2 aynen ömer bey iyi dediler.Bünyaminle aramızda bir olay feçti gitmek istemiyorum. Ama Ömer beyi çok duydum. Öğleden sonrada orda mı acaba ömer bey. Hümeyra asık surat diyorlar ama öyle mi dinliyor mu hastasını.
Aslihan2 Fatma4185 benimde ilk gebeligimde kalbi durdu 7 haftalik 😭 simdide aynisini yasamaktan cok korkuyorum 😔
Smgyy Aslihan2 canım korkma sakin ol tsh ilaçla hemen düşüyor benim 27 diydi hamile olduğumu öğrendiğimde sadece sabah aç karnına artık ömür boyu kullanıcaksın
Aslihan2 Smgyy Evet canim bende kullaniyorum zaten surekli sadece 1 ay biraktm ve 13 e yukseldi o ayda hamile kaldim😔
Deletedmom281 Aslihan2 💁♀️ Tsh a 16 ydı benim öğrendiğimde. Progesteron hemen Takviyeyle hemen yükselirde tsh doğru dozla bile 10-15 günde anca düşüyor. Doktorun progestan iğne+oral veya vajinal vermesi gerekiyordu. Hemen iyi bir dahiliye veya endokrinci bulup tsh yı hallatmeye bak
Aslihan2 Deletedmom281 progestan 100 mg hap verdi kullanmaya basladim hemen troidlerime de ilac kullaniyorum ama dozu arttircam sanırım progestan düşük olunca bebek düşüyormuş sanırım korkum o yuzden😭
Deletedmom281 Aslihan2 🙌Gebelikte ilaç dozunu arttırıyor doktor. Bunların her ikisindeki problem gebelik kayıplarına yol açabiliyor. Dikkatli olun geçmiş olsun 🌺
Fatma4185 Aslihan2 başka bi sikintin varmi peki benin miyon vardi yuksek ihtimal o baski yapmis gelisimi durdurmus simdi kurtajdan sonra miyonuda aldircam acaba kurtajla birlikde miyonuda alirlarmi onuda sorucam.ama sen icini ferah tut rabbim ne eylerse guzel eyler