vuslatim34 Anne18 @Ecmelbeyza Deletedmom281 Mahbuss kızlar iğnemin 16.günü adet olmadım.Sabah yine kan verdim idrarı damlattıktan bir dakika içinde çizgi belirdi ama bilmiyorum bi bakın
Deletedmom281 Anne18 🤲🏻 Rabbim sana ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin. Güzel haberlerle 🌺💫
Deletedmom281 vuslatim34 💫 Çok hafif gözüküyor gibi ama flashla çektin sanırım flash ı kapatıp çeker misin çünkü şuan tek çizgi gibi gözüküyor
vuslatim34 Deletedmom281 kuzum yakınlaştır biraz gözüküyor gibi dur çekeyim bir daha.Ay yoksa kafayı mı yedim olmayan çizgi görüyorum😒
MehZey vuslatim34 hafif görünüyor çizgi bir kaç gün sonra tekrarlarsaniz daha sağlıklı olur. Herşey gönlünüzce olsun 🤗
Deletedmom281 vuslatim34 🎉🎊Bence minik civciv geliyor 🐣🌺 hayırlı olsun bir test yap hemen Hastaneye ışınlan 💁♀️🏃🏻♀️
Ecmelbeyza Anne18 😱test mi yaptın ayyy çok heyecanlı açamadım ben yaaa . Kan sonucun neeee ay seni bir de @vuslatim34 i çok merak ediyorum inşallah vardır
iremgun vuslatim34 ya hadi bize d e haber et canım boşuna o gün üzüldün belki de merakla beklşyorum❤🙏
vuslatim34 iremgun Anne18 Deletedmom281 Gulay_agayeva kızlaarr 9.83 çıkmış yine çok düşük iki gün önce 5.65ti 😒 ne yapsam bilmiyorum