Ayca-bck03 Anne18 canım hamilesin yüksek ihtimalle, benim de ilk olarak bu şekilde belirti göstermişti. Emin olmak istersen sabah uyandığında ilk idrarınla yapabilirsin ama %80 hamilesin 💕
busrasahinn Anne18 var gibi ama emin olmak için bi test daha yap bence canım inşallah gördüğüm çizgi gerçekten vardır ❤️
Ozlemzeynep Anne18 kuzumm silik çizgi var gibi ya çok heyecanlandım şimdi inşallah vardır yeni belli ki 😍😍
mlsmrtgl Anne18 çok ama çok silik hayalet çizgi gibi . Bi kan ver değerine baktır hem daha emin olursun .
Asaaaafff Anne18 canım dualarım seninle mübarek cuma günü hürmetine rabbim sanada nasip etsin acilde kan verirsen beklememiş olur 1 saate çıkar güzel haberlerini bekliyoruz
Deletedmom281 Anne18 ☘️Bence var tabi gözlerim bozulmadıysa ikinci çizgi bariz ortada 🤭 hayırlı olsun sağlıkla gelsin miniş
Mucizem199 Anne18 bana var gibi geldi canım hemen kan ver sağlık ocağına flan Rabbim en Hayırlısını nasip etsin inşallah çok iyi anlıyorum seni olmaması çok zor inşallah hamilesindir 🤰🤰🙏🙏