RuzgarsMommy Yakamoz-1990 dimi aynen benim de aldim ilk defa evde deniyim dedim ki göğsümde o sirada icine kaçıştır bi taktım çıkarttım aa göğsümün ucunu resmen çıkartmış :)
RuzgarsMommy Valla dogurduktan yara olduktan sonra almak boşu boşuna aci çekmek demek Simdiden acıyor diyorsun krem sürmeye başla ve gümüş kalkan al son haftalarda tak kalkani dogurduktsn sonra da yarasiz acisiz miss gibi emzir
30ekim19 RuzgarsMommy aynen şimdiden acıyor zaten 20. haftadan beri benim sütüm gelmeye başladı o yüzdende hep uçları sızlama durumunda son haftalar dediğin mesela kaç gün kala
Serciko Benim arkadaşım kullanıyor okadar memnunki iyiki almışım diyip duruyor yatarken takıyor bebeği 6 aylık hala takıyor çok memnun. Hiç acımadan gelmiş sütü.
Tgcy 30ekim19 jokerde 150 tl di yeni üye olanlara indirim vardı sanırım ben aldım dün 140 a geldi bakalım inşallah memnun kalırız
Gmzalp 30ekim19 o gogus yarasi kolay bisey mi ben dogumdan once aldim .iyiki de almisim kendim icin yaptiğim en iyi sey oldu ve ne yara ne aci hicbisey yok bence ilk alinmasi gerekn sey oglum 2 aylik oldu 1 gun takmasam hemen acimaya basliyor
tugba_toprak_gocmen 30ekim19 kayınvaliden doğru söylüyo.Kiminden kan geliyomus kimi sadeceyara olup geciyomus herkezde farklı yasıyo bu durumu.İnşallah senşnde olmaz tezzamanda atlatırsın bellimi olur 🥰
Gmzalp 30ekim19 evet.benim tenim cok hassas bildigim icin aldin .kremle ugrasmak zor zaten ucuz bi krem de degil ve nekadae bitkisel dense de icinde mutlaka kimyasal madde olacak ve bebek onu emecek oyuzden en iyisi gumus kapak
nisemom 30ekim19 durumun iyiyse düşünme derim nerelere gitmiyor 150 tl annenin rahatlığı da en az bebeğin emmesi kadar önemli mutlu anne mutlu bebek benim arkadaşlarım da çok memnun herkesde olacak diye bir şey yok ama ya olursa değer mi yani o riski almaya gerek yok diyenlere şaşırdım doğrusu
minikbebeklerim 30ekim19 aynı aslında ama gümüş kapaklar daha küçük. Çevremde doğum yapacak olan herkese öneriyorum hatta hediye olarak alıyorum bana da ablam önermişti Allah razı olsun. Ve kullanıpta yara olan kimseyi görmedim.
DilanDag 30ekim19 arkadaşım doğumundan bir ay öncesi kadar kullanmaya başladı ve doğumdan sonra emzirme döneminde herhangi bir yara sizi hicbirsey yaşamadı çok memnun kaldı bende alacam doğum öncesi bir ay kala kullancam
EylulEsen 30ekim19 canım gerekli birşey doğumdan 1 ay önceden kullanmaya başlamıştım ben sıfır acı ve gayet güzel tavsiye ederim ikinciye hamilryim doğuma 1 ay kala yine kullanıcam insallah
Mekamu 30ekim19 ben kullanmadım hiç. İlk zamanlar çok hassas oluyor hatta bir tanesi yara olmuştu lansinoh krem kullandım geçti. Zamanla da alışıyor zaten memeler kendiliğinden.
Gmzalp Emireek kullanmadan once karbonatli suyla temizleyin gogus ucuna yerlestirin cok kolay dogumdsn once kullaninxs bile yumusacik yapiyir uclarini nemlendiriyor