Elifbayrak Günaydın kızlarr, bu sabah kalktığımda suratımı sivilce basmış olarak buldum 🙄 Ergenliğim de bile sivilcelenmeyen ben 7+3 de sivilce doldum. Sizce normal mi?
Seymanur33 Elifbayrak benimde öyle oldu canım bir anda iki yanağımda bir sürü sivilce çıktı şu an 14. Haftadayım biraz sönmeye başladı
Adaaaa Elifbayrak valla benmde öyle canım heryer sivilce küçük küçük deri altından bide benm 29*1 ben sonraadb oluştu kilo aldıkça galiba
Elifbayrak Seymanur33 ya hiç alışık değilim sivilceye hiç sevmem 🤦🏻♀️ Cinsiyetle bi ilgisi var mı acaba
Alisa_ Elifbayrak Bende de oyle) Kocaman sivilceler degilde daha cok kucuk ama bir suru derimin altinda gibi) Ben de ergenligimde bile yuzum puruzsuz olan biriydim ama su an fena durumda suratim) Pek cok kisiden duyduguma gore bebek erkek olunca sivilcelenme falan oluyo)
Elifbayrak Berfin_kycn bir gecede 10 sivilce çok fazla 😂😂 zaten herşeye ağlıyorum buna da 10 gün ağlarım 😂😂😂
Berfin_kycn Elifbayrak valla benim cildim baya kuru ergenlik döneminde bile bi sivilce çıkmadı gebe kaldım yüzüm doldu🤣resmen çok şükür sonra geçti şuan 35+3 üz sivilceler gitti😅
Elifbayrak Berfin_kycn vücut tipim yağlı ama sürekli bakım yapıyorum yıkama sadece hasta olucağım zaman çenem de 1 2 tane çıkardı , ergenlikte bile çıkmamıştı şuan alnım ve burnum da çıkmış ayna karşısında ağlamayı bekliyorum 😂😂😂😂😂
Alisa_ Elifbayrak bende erkek) kiz olunca daha çok yuz şişer burun falan kocaman oluyo) etrafimda her kiz annesinin yuzunun şiştiğini gördüm) bende sadece sivilce var o kadar)
Adaaaa Elifbayrak belki strestenfir canım onlar geçer inşallah 🌺 benmki felekat valla bazen pütür pütür oluyır sonra gidiyor geri geliyor sivilcelerde benmle oyun oynuyor ahahah😂😂
Adaaaa Alisa_ hahaha ay sorma yüzüm çok şiş değilde belki son zamanlae şişer burnum findük gibiydi şimdi davul gbi oldu 😂🥺
Adaaaa Elifbayrak aglamya çözüm bulunmuyor malesef ki başlarda değilde ben de 3 syda cok aglıyordum şimdi geri başladı herşeye bozulma herşye trip atma aglma falan hayırlısıyla elimize alsaydık bi zor bi dönem😂😂🥺🌺