Edizinannesii Melisa1 yok Biz henüz doğumu konuşmadık 17 haftalığım ama Tekden hastanesinde yönetim kurulu kararı gereği fiyatlar sabit oluyor değişme olmuyor herhangi bir indirim uygulanmıyor yakının bile olsa ama hastanenin muhasebesini aradım doktor ile konuşmadım henüz 2500 TL’yi geçmez demişti ama benim doğumuma kadar fiyatlar değişebilir
Melisa1 Edizinannesii Bende 17 haftalığım ama yıl da değişiyormuş ben kasımda doğumum yıl geçmediği için değişmez fiyat
htc-92 Dünyam hastanesi Züleyha güzel doktorum. Muayene 135₺. Sendika indirimiyle 123₺ ödüyorum ben. Doğum da 2300₺.
Edizinannesii Melisa1 yanlış bilmiyorsam her yıl Ağustos ayında fiyatlarda değişim oluyor KDV midir nedir öyle bir şeyler oluyormuş hastaneler Ağustos ayında fiyat artışına gidiyormuş ondan dolayı dedim canım. ki benim doğum da kasim sonu
Nur38 Hüma hastanesi Dr. Murat Tandoğan kendisi çok güler yüzlü iyimser her zaman ulaşabileceğiniz bi doktor, her sorunuza cevap veriyor çok yardımcı oluyor. muayene 80 tl ama doğum u bilmiyorum henüz
Esraibo1998 Zeki Yılmaz a gidiyorum çokda memnunum çok güzel ilgileniyor muayenesi 250 Doğum 8 bin tl dedi
Yarenrima Edizinannesii ben 2 3 ay önce sormuştum 3080 TL demişlerdi ama güncelleme yapıldı mı hala aynı mı Bilmiyorum
Seydaybuke Zeyno25-bykl Ben de cahit beye gidiyorum son gittiğimde 115tl ödemiştim en son ne zmn gittiniz acaba
Esraibo1998 Saftorik hastanesi ile birlikte fakat şuan indirimde Erciyes hastahanesinde hepsi içinde 5.600 tl Acıbadem de 7.600 tl yaptırıyorum dedi
ikball Snurugur normal doğum mu yaptınız doktor ve hastane hakkında Bilgi verebilir misiniz ben de düşünüyorum da Nilgün hocayı
seyma-2020 Dünyam hastanesi Aynur Simur’a gidiyorum.Harika bir doktor kesinlikle tavsiye ederim… Fiyat 150 tl…