Deletedmom320 Emila acıbadem Mustafa Taşa bir defa gittim çok beğendim çok ilgili başka bir kaç doktor daha deniycem aklıma yatan biri olmazsa ona devam edicem
Edaaberk Emila özel erciyes hastanesi mehmet karahançer. Çok memnunum muayene ücreti 120 tl doğum 2680
Eliffcyhn Özel Hüma hastanesi akif Yılmaz’a gidiyorum sigortalı olursan 80₺ olmazsan 120₺ muane ücreti
Emila Eliffcyhn bende özel erciyes e gidiyorum memnunum ama çok pahalı 165 tl sigortalı olduğumuz halde
Edizinannesii Emila hangi doktora gidiyosun orda benimde bi arkadaşım zerrin hanıma gidecek fiyatları aynı mı oda mi 165 tl
ikball Snurugur normal doğum mu yaptınız doktor ve hastane hakkında Bilgi verebilir misiniz ben de düşünüyorum da Nilgün hocayı
Edizinannesii Özel Tekden Hastanesinde Gülcan Yazıcı Özgüne gidiyorum 135 tl sendika üyeliğiniz varsa 111 tl
Yarenrima Edizinannesii ben zerrin hanıma gidiyorum muayene ücreti aynı onun da. Bu ikinci gebeliğim ilkinde de zerrin hanıma gitmiştim çok memnunum. Özellikle doğum sırasındaki yaklaşımı için bile onu seçebilirim.
Emila Edizinannesii ben zerrin avul hanıma gidiyorum çok pahalı ama çok iyi bir doktor oğlumdada ona gitmiştim
Zeyno25-bykl Hüma hastanesi Mehmet Cahit gözüakca çok iyi bir doktor ilgisi mükemmel muane ücreti 120 sendika varsa 90 TL
Seydaybuke Zeyno25-bykl Ben de cahit beye gidiyorum son gittiğimde 115tl ödemiştim en son ne zmn gittiniz acaba
Tugce_Simsek Hüma hastanesinde Gönül Erkan’a gidiyorum. Muayene 110₺, doğum 2200₺ ve kesinlikle tavsiye ederim canım Gönül hoca benim için çok ayrı bir hocadır
Yarenrima Edizinannesii ben 2 3 ay önce sormuştum 3080 TL demişlerdi ama güncelleme yapıldı mı hala aynı mı Bilmiyorum