Nesomer Arveninannesi benim 16. Haftadan beri pıt pıtlarım arttı ama arada böyle karnımda regl sancısı gibi sancılar hissediyorum şuan 17+4 üm normal mi acaba
Arveninannesi Nesomer bence normal benimde öyle olmuştu şimdi nerde olduğunu da hissediyorum farkediyorum ama bizimki tekmelemiyor daha endişelenme sende canım ☺
Hgfen Nesomer ayni haftadayiz canım bende de var o pıt pıtlar ama gaz mı bebek mı bilemedim.. tarif etsene tam nasıl bir şey 🤗 bu arada o sancilarda normal canım benimde oluyor tabi kanama olmadığı taktirde ağrı normal..
Arveninannesi DidemYldrm bende de o kelebek hissi var hatta olduğu yeri de ayırt ediyorum da tekme yemedim henüz bakalım bekliyorum 😂
DidemYldrm Arveninannesi herkes de farklı oluyor canım ben 20. Hafta da tekmeleri yedim şimdi çok daha sert tekmeleri karnım hopluyor yerinden
Arveninannesi Edirefp doğru canım doktorum herşey gayet normal dedi çok şükür de işte bendeki heyecan ☺☺
Arveninannesi DidemYldrm olabilir canım bende tedirgin oldum ama içim rahatladı normalmiş bakalım inşallah bende hissederim net şekilde ☺