Arveninannesi Kızlar bugün 22 haftalık oldum çok hafiften bebeğimi hissediyor gibiyim. Sizler kaçıncı haftada hissettiniz normal mi bu durum sizce ?
Arveninannesi Papatyaa o hafta benim doktor kontrolüm vardı bebeğimin keyfi yerindeydi ama hareketliydi ama yine de o hafta hiç hissetmedim 😕
DidemYldrm Arveninannesi 18+3 da hissettim kelebek gibi 24 haftam oldu artık karnıma elini koyan herkes net tekmelerini hissediyor babasının yanağına da tekme atmayı çok sever 😋😅😅😅
ozdenarda DidemYldrm benmde minigimin en sevdigi sey ❤❤babası yanağını nereye koysa elini nereye koysa hemen oraya gidip tekme atması 😍😍tabi babasi bunu tekme degil öpücük olarak yorumluyo😁😁
Arveninannesi DidemYldrm bende de o kelebek hissi var hatta olduğu yeri de ayırt ediyorum da tekme yemedim henüz bakalım bekliyorum 😂
ozdenarda Arveninannesi 19 da hissettim kızımı 🤗vücud yapınız ic karnınızla da alakalı bir durum tabiki hissettme zamanınız
Edirefp Arveninannesi normal canım 25 e kadar çok net hissedemeyenler var. Birde ilk gebelikse ve iç karnın genişse kilonda biraz varsa daha geç hissediliyor. Benim 22. Haftam bitmek üzere bende yeni yeni kıpırtılar hissetmeye başladım. Endişelenme doktorun sıkıntı yok diyorsa normaldir
Arveninannesi Edirefp doğru canım doktorum herşey gayet normal dedi çok şükür de işte bendeki heyecan ☺☺