Gijok sebato ilk dogumum normaldi ve baya zor gecdi simdi bunda cok gozum korkuyo ikinci rahat olur diyolar ama gep gecmis geliyo gozume 😥
Gijok sebato tesekkur ederim canim benim kocakari tabiriyle elbet çıkacak burdan düşünmek boşa diye teselli veriyorum 😀 butun hamileleri korusun rabbim rahat saglikli dogumlar versin 🤗
Seydaa11 Ireemm_ evet çok güzeldir muhakkak ama nasıl korkmadın,yani kendini nasıl cesaretlendirdin,ben korkumu bir türlü bastıramıyorum da böyle psikolojik düzeltmeye çalışıyorum 😏
Ireemm_ Seydaa11 ya söyle düşün dünyaya bir can getiriyorsun sana ait olan bir can hem Allahın bize verdiği en doğal yöntemle yapıyorsun bunu normal doğum kadar güzeli ve sağlıklısı var mi hayatta herşeyin bir zorluğu vardır ve biz o zorluğu yaşamadan anne olmanın da annemizinde kıymetini anlayamayız ki
Kalben3434 sebato böbreğim önde kasıklarımda karnima bastirmalarindan korkuyorum o yüzden normal dogum istemiyorum
tugba_toprak_gocmen Kelebek1034 allahım yardımcın olsun.Bütün hamillerin saglıkla kucagına al inşallah
NY123 sebato benim tek korkum benim ve bebeğimin sağlıklı olarak birbirimize kavuşamamız😪 ya ikimizden birine birşey olursa diye endişe ve evham yapıyorum
sebato NY123 yok yok hiçbişeycik olmayacak içinizi ferah tutun hastane ortamı en güvenli yer biz hamileler için
ek-istanbul sebato ben canımın acısına dayanabilcek miyim onu bilmiyorum ama sezeryanda istemiyorum nasıl olcak😄😁