Herkese cevap vermek istiyorum bütün yazıları nerdeyse okudum. Öncelikle ilk bebeğime hiçbir sıkıntı yokken 34 haftalık doğumla normal doğumla kavuştum ve oğlum 2552 Gr doğdu. Bir andasanci başladı birkaç gün önce bel ağrısı ile ve hastaneye gittiğimde kanama Nisan gelmesi su hiçbir şey yoktu duzenli sancı ile gittim. 3 cm açılma Bebek iyi doğumu durdurmayalim dediler. Bu arada kronik astım hastasıyım. Dogumevinde hemen yatış çıktım yukarı neyse serum falan derken dedim ben astım hastasiyim beni eğitim araştırma Hastanesi’ne sevk ettiler. Orda göğüs hastalıkları uzmanı da gelir eğer bir aksilik olursa diye. Çünkü herşey normal doğum için çok hızlı ve güzel ilerliyordu. Sancı derseniz biraz acısı var aman aman bir sancı değil bu biraz da agri esiginize bağlı… Doktorum gece doğar bebek dedi bu arada saat gece 11 ve açılma 7cm ☺️ kizlar asla sancım var diye yatmayın ben sürekli yürüdüm hareket ettim ve hep sancılarım bebeğime yaklastiriyor sabret diye kendimi motive ettim,dua ettim. Ve sabah oğlum dünyaya geldi. 🥰🥰 Dogumdan önce iğne yapıyorlar kesi ya da yırtık olursa diye ve hicbirsey hissetmiyorsunuz. Kesinlikle kafanızda kurup baskalarini dinleyip bu güzel günlerinizi zehir etmeyin. Rabbim yardım ediyor. Şimdi ikinci bebegime hamileyim. İnşallah hepimiz sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız ❤️❤️ uzun oldu hakkınızı helal edin hayırlı akşamlar 😇