Gulsen6137 Kızlar bugün 23+3 nerdeyse 1 haftadır aşırı midem yanıyor😞😞Var mı böyle olup bir cözüm bulan🙏Gaviscon ve süt kesmiyor😢
Denizler Gulsen6137 süt yoğurt ve salatalık bi arada ye hemen kesiyor yada sarı leblebi ye faydası oluyor
Bzz Gulsen6137 38. Haftama giriyorum hala geçmedi çok çektim miğdemden 😔 şişe şişe gaviscon süt soda herşeyi denedim hergün hala içiyorum ama malesef geçmiyo allah yardımcın olsun cok iyi anlıyorum seni 🥺
Gulsen6137 Eliftmzkrkmz canım onu da denedim ama kısa süreli etki ediyor sürekli midem yanıyor daha simdiden😥Ne yapıcam bilmiyorum ins gecicidir🤲
ipeginannesi Damlaustglu 😱 😱 😱 hamile değilsiniz sanırım. 3 günde bir lansor içmeyi tavsiye eden doktor varsa ben de gitmek istiyorum, nerdeee?
OzlemBigk Haftamdayım hemen hemen her gün mide yanması yaşıyorm ama ilaç içmiyorum bi çay bardağı sütü yavaş yavaş içiyorm yanma oldukca geçiyiyo çok şükür bi de yüksek yastıkla yatıyorm
Bzz Gulsen6137 erkek ☺️ 5.ayıma kadar miğde bulantısı yaşadım o bitti dedim miğde yanmam başladı . Zor geçti hamileliğim ama çok az kaldı hepsi geçicek inşallah ☺️
Gelecektenbirgun Kabuğu soyulmuş salatalık Iyi geliyor sakız cignemekde Iyi geliyor birde ismi şuanda aklımda değil çiğneme tablet var o hemen geçiriyor kullanmak sakıncalı değil 26 haftalık hamileyim bunları deniyorum
Ezgim Benim diğer gebeliklerimde rennie duodan baska birsey iyi gelmemisti bunda heniz baslamadi yanmalar
Damlaustglu ipeginannesi 6 gün oldu Doğum yapalı doktorumda bulunduğum şehirin en iyi doktorlarından biri 😊
ipeginannesi Damlaustglu sizin şikayetleriniz neydi de lansor verdi doktorunuz? ve ne zamandan beri ne kadar süreli kullanıyorsunuz? Ben her ay yalvardım asla vermedi çekiyorum 8 aydır 😒
Damlaustglu ipeginannesi 15 güne yakın uykusuzluk cektim mide yanmasından şurup,süt vs. Hiçbişe işe yaramadı öyle verdi.
tugbaayaz Gulsen6137 16 ıncı haftamdan beri çekiyorum bunu 32 olduk rennie duo içiyorum o günden bugüne 17 inci şurubum oldu içiyorum anında kesiyor ama bi kaç saat sonra yine yanıyor tekrar içiyorum özellikle gece çok yanıyor uykumdan uyandırıyor 3 4 kere falan gün içinde de 1 2 kere falan içtiğim an rahatlıyorum