Hediyeee_e https://hizliresim.com/wqkt0E Testi ilk yaptigimda tek cizgi idi sonradan 2. cizgi oluştu adetime 5 gun var. Tecrübeli anneler bi bakarmisiniz hamile olabilirmiyim??
Gulsahim Hediyeee_e canım hayırlı olsun var gibi 😍 bide hissetmişsin genelde öyle durumlarda insan hissediyor…
Zeynepadali Hediyeee_e aynı durum . 2 hafta vardı adetime test yaptım negatif çıkmıştı . Adetime 5 gün kala yine yaptım o zaman da pozitif cikmisti . Şuan 30 haftalık hamileyim ☺️ . Doktora gidip kan verebilir kesinlestirebilirsiniz
Hediyeee_e Gyemila insallah ya ayiptir söylemesi goguslerim asiri sisti damarlar cikti ve inanilmaz koyulasti cok erken bunlar icin dedim ama icimdeki ses test yap dedi böyle çıkınca da cok uzuldum sanki yok gibi geliyor bilmiyorum.
Hediyeee_e Tombalak benim 5 dkdan fazla surdu bu çizginin cikmasi ki oda varsa .. ben testi yaptım sonra 10 dk bekledim cikmadi. sonra kahvalti falan yaptım derken bi bakayım dedim boyle olmus.
Esmerkiz34 Hediyeee_e canım aynı belirtiler bnde de var adetime 3 gün kala test yaptim ovula diye bir marka iki kere üst üste negativ cıktı şimdi adetimi beklicem 2 gün var
Hediyeee_e Gulsahim Insallah canım ya bu erken gebelik testlerinden siparis verdim kargoda gelene ladar test yapmicam adete de yaklasmis olurum bakalim nolcak..
Ayla1245 Hediyeee_e bendede öyle oldu canım şimdi adetimden 15 gün geçdi test yapdım tek çizgi onun için birazda sabr et İnşəAllah hamilesindir😊
Gulsahim Hediyeee_e bizede bildir canım inş var gibi 🤗😍 olmasa da üzülme sonuçta Rabbim Bi zamanını belirlemiştir 😇
Hediyeee_e Tombalak esime dedimde bekleyelim dedi kan icin daha once cok yasadik diye oda umitlenmek istemiyor
Hediyeee_e Tulayaltingoz rabiass @Nur1903 Ayla1245 Dihaaa Zeynepadali Gulsahim kızlar ben bu sabahh regli oldum. Hayırlısı boyle imiş. Gecesinde cok guzel bi ruya gördüm Rabbim beni cok guzel teselli etti. Biz tüp bebek surecine başlıyoruz. Esimde sorun oldugu icin artik daha fazla vakit kaybetmek istemedik yarin kan vermeye gidicem. Dualarınızı eksik etmeyin. Insallah bende birgün buraya hamileyim yazabilirim. Allah o günleri bana gösterir insallah. 🤲🤲