leyla25 _mucizem_ anladım canım hayırlısı olsun inşallah sağ salim bebişlerimizi alalım kucağımıza gerisi önemli değil🥰🙏🏼
Sumeyye17 leyla25 böyle düşünme canım sorun olmazsa sağlık acısından mutlaka normal doğumu zorla müthiş bir deneyim manevi olarak ayrı vücudun daha kolay toparlıyor bebeğine daha iyi ilgilenirsin insallah
Sumeyye17 Ruki zaten duramam diyordum ama şuan meyve dolapta çürüyor hiç için almıyor vücut kendini yönetiyor ya subhanallah
Defne_mel Benim 31+6 bugün gittim 2260 dedi geçen gittiğimde geride demişti 15 gün içinde 800 grm almış bişeyde yapmadım halbuki 😅aynı beslenme şekli
Merdgn Muhammedfunda9720 Gayet normal bence endişelenmeyin bizim 33de 2500 civarıydı sorun olmasın diye çok sıkı diyet yapıyorum.. Sizin gayet normal 😊
Tugba_34 Muhammedfunda9720 bende 32 haftalik hamileyim 2150 kilo, 47 cm boy. Bence normal yani 4500 doğuran kadınlar var 🤷♀️🤣
Defne_mel Angell9453 ya benim 29+2 de 1400 dü az dedi 31+6 da 2260 çıktı 2 haftada nasıl 800 gram almış anlamadım buna bişey demedi fazla mı sizce
Defne_mel Angell9453 sorun şu ki erken doğum riskim var ciğer geliştirici iğne yaptırdık bugün ne kadar hızlı kilo alsa o kadar iyi benim için çünkü en geç 37 de alacak doktor doguma o yüzden sevindim diyebilirim kilo almasına
Sevgigursoy Neslyyy 38 de 3300 dü. Her bebek farklı oluyor anne babanın yapısı herşey burda devreye giriyor sağlıklı olsunlar yeter 🤗
Angell9453 Defne_mel masallah canımm almıs baya ve alması daha iyi tabiki eğer öyleyse.. Sağlıcakla gelsin bebişler 🙏😇