Mrv3dmr Muhammedfunda9720 32+4 te 2280 gr dedi doktor. Kilosunun fazla olduğunu söyledi. Meyve vs çok çok az yememi istedi.
RuzgarsMommy Yoo benim de son kontrolumde 32.haftamda 2150 gr di oğlum Doktorum normal kilosu dedi Ama suyum fazla benim meyveyi karpuz yemeyi kestim :(
RuzgarsMommy Sumeyye17 valla zor geliyor ama yemiyorum simdilik dikkat edicem malesef aksam yemeğinde sabah kahvaltıda karpuz cok iyi geliyordu; (
Sumeyye17 _mucizem_ canım beim ilk bebegim prematüre doğdu ondan sanırım bu birz ele avuca gelsin isterim yani😊😂
leyla25 _mucizem_ bende senin gibiyim kızıyorlar hemen sus ele avuca gelsin diye 😂 şansıma bebeğimin kilosu önde gidiyor tabii sağlıklı olsun önemli olan o :( ama bebiş dediğin biraz ufacıkta olsunnn zamanla büyüyorlar zaten ugak tefekte sevelim 🥰
_mucizem_ Sumeyye17 ben de yeni doğan yoğun bakım hemşiresiyim tontiş bebek gördükçe allahım inşallah çocuğum 2800 3000 felan doğar diyordum 😂🙈
Sumeyye17 Ruki zaten duramam diyordum ama şuan meyve dolapta çürüyor hiç için almıyor vücut kendini yönetiyor ya subhanallah
Hlnmstf Benim de 33+4 te 2800 cikti onu yeme bunu yeme veya cok sisko falan demedi 36 haftayla uyumlu dedi sadece 🙄
_mucizem_ leyla25 demi ama 6 aylık gibi doğurduktan sonra ne anlamı var 😂 benim dualarım ters tepti ama 🙈
leyla25 _mucizem_ aynen öyle 😂 benim de sanırım 33+1 de 2650ydi şok olmuştum şimdi kim bilir kaç oldu o yüzden artık konuşmuyorum😅
leyla25 _mucizem_ ayyy aynıyız 😅 35+1 im işte çarşamba günü kontrole gidicem bebek 8günde önden gidiyor kesin bana da oyle bir kılo söyler 😅
leyla25 _mucizem_ doğumla ilgili birşey söyledi mi sana normal sezeryan belli mi ben gittiğimde konusucaz ben 3kiloyu geçerse sezeryana dönerim diye kendimce düşünüyordum çok kararsızım çok korkmaya başladım iyice
Sumeyye17 leyla25 böyle düşünme canım sorun olmazsa sağlık acısından mutlaka normal doğumu zorla müthiş bir deneyim manevi olarak ayrı vücudun daha kolay toparlıyor bebeğine daha iyi ilgilenirsin insallah