Ozlemm yani kadın hastaneye gittiğinde ne yapmış olabilir doktora? Ya da bize anlattıkları senaryo mu? Eğer İstanbul’da yaşıyorsanız bir gün buna benzer bir şeyi yaşamanız pek mümkün. Bizler kötü muameleye maruz kaldığımızda bizden mi kaynaklanıyor, bir şey yazarken biraz daha ölçülü yazın. Benim pohpohlamayı bekleyeceğim en son kişi doktordur, doktor beni niye pohpohlasın? Hatta ilişkiler resmi olsun. Bizim burda anlatmaya çalıştığımız şey kötü muamele, biz bunu yaşamak istemiyoruz. Bizim ülkemiz sosyal devlet, kötü muamele görmemek için özele gitmek zorunda değil kimse. Herkesin bir bütçesi var. Her hastane mevzusu açıldığında enteresan bir biçimde sizin gibi insanlar meydana çıkıyor, ben çok şaşırıyorum. Kimse başına gelen bir şeyi bir kırgınlığını anlatamayacak mı? Sizin başınıza gelmez, onunkine gelir. O kötü siz iyi olduğunuz için mi? Doktorların hemşirelerin çalışma yükünü hepimiz biliyoruz ama kimse hıncını hastadan çıkaramaz. Burda tüm devlet hastaneleri kötü sağlık personelleri kötü demedi kimse. Ancak bazen insan öyle bir şeyle karşılaşıyor ki devlet hastanesinden soğuyor. Sen git, sana gitme diyen de yok zaten