13 gün oldu dogum yapalı bebegime kavuşamadım 13 gün içerisinde yanlızca iki sefer 5dk gördüm toplamda 10dk bile degildir öyle acı cekiyorum ki şu okunaan ezanın yüzü suyu hürmetine rabbim beni evladıma kavuştursun biab önce şifa versinn dualarınızı eksik etmeyin

Yesilim Allah en yakın zamanda kavustursun sizi insallah🌷paylasımlarınızda süt biriktidiginizi anladım bebeginiz icin.süt arttırıcı bir tarif gordum bugun burada süt ve kuru incirli bir tarifti belki internette de vardır.en kısa zamanda kavusun insallah🙂

Yesilim allah yardımcını olsun kolay değil ama sabır canım güzel günler yakın inşallah

Bebiskomm çok teşekkür ederim denicem hemen arastırıpp. Dualarınızı eksik etmeyin Allah razı olsun

Minnak16 inşallah inşallah dualarınızı eksik etmeyin Allah razı olsun

Yesilim rabbim tez zamanda bebişini sağlıkla koynuna versin inşallah canım tek ayrılıklarınız bu günler olsun inşallah

Yesilim Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah allah evladını bagıslasın

Toprakdag inşallah öyle çok özledim ki 14 güne gidiyoruz gördügüö sadece 10dk oldu okdar

Allah yar ve yardimcin olsun bir an evvel bebegine kavustursun canim 🤲🤲🤲❤❤❤

Yesilim sevindim adiniza rabbim kavusmanizi daim etsin 🤗🤗❤❤❤