Fatime59 NesrinDefne yaa maşallah allah analı babalı büyütsün benim canımda cok tatlıdır cok korkuyorum bugun yarın bende doğurcam zamanım geldi ama korkuyorum beni ne bekliyo diyip duruyorum sürekli ya bende normal doğum istiyorum sancı cekmisin ya dayanılcak gibi mi nasıl sancılar bi sancıdan korkuyorum 😂
NesrinDefne Fatime59 Benim regl sancılarım çok şiddetli geçerdi her ay en az 4-5 tane ağrı kesici alırdım, ağrıdan ağlayıp çığlıklar atardım 😔 Doğum sancım da ilk hafif hafif sağdan soldan vuran kasık ağrılarımla başlamıştı sonra bir an şiddetlenmişti regl sancılarıma benzemişti. Öyle sürekli sürekli aşırı dozda devam etmemişti bi fazlalaşıyordu sonra yeniden normal ağrımaya devam ediyordu. En dayanamadığım zaman ıkınmaya başladığım andı ne yapacağımı şaşırmıştım 😂😂
Setenay NesrinDefne 🤣🤣🤣 hahahah okurken o kadar eğlendim ki. Sanki ben doğurdum o derece rahatladım .ddd geömiş olsun Rabbim evladınızla birlikte sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin size
NesrinDefne Setenay Amin canım çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 💕🙏🏻
KereminAnnesi NesrinDefne ayyy masallah sana canım demekki cok hareketliymissin 5 cm acılma ile gitmissin💪🏻 Darısı basımıza🙏🏻 Allah bagıslasın gözünüz aydın💕
Zeze NesrinDefne allah analı babalı büyütsün Canm gözün aydın darısı bize inş🙏🏻🤗bnde normal düşünüyordum ta ki catı muaynemi olana kadar acısı çok geldi dogumu düşünemiyorum dıyerek vazgectm😬
NesrinDefne Zeze Çatı muayenesini ben ilk kez 35. Haftamda zehirlendiğim zaman olmuştum gözümden şimşekler çakmıştı kendimi çok kasmıştım çünkü. Daha sonraki muayenelerim çok kolay geçmişti kendini kasmadığın sürece ufak bir rahatsızlık duyuyorsun sadece o kadar. Normal doğumu engelleyecek tıbbi bir engelin yoksa normali düşünmeni öneririm 💕
FsE NesrinDefne hayirli ugurlu olsun gerçekten çok duygulandim okurken 😢bende normal dogum istiyorum böyle kolay olur insallah hepimizinki☺ epizyotomi kaç günde iyileşti sizinki
NesrinDefne FsE Canım şu anda 17. Günümdeyim çok hızlı ayağa kalktığımda ya da oturduğumda hissediyorum o kadar. Doktorumun dediklerine uydum ayakta duş aldım, o bölgeyi ıslak bırakmamaya çalıştım sadece ilk 4-5 gün acısını çekmiştim ☺
Hayat NesrinDefne Çook güzel anlatmışsın ablacm.Sag elin bizim başımıza yani daha doğurmayanların 😅😂Allah hayırlı,sağlıklı,bol şanslı,bol sevab dolu ömürler versin😘😍Okurken vallahi duygulandm.Palyaştığın içinde çok sagol.gerçektende iyi geldi
NesrinDefne Hayat Dualarım bütün hamilelerle 💕🙏🏻 İnanıyorum ki hepiniz misler gibi doğumlar yapacaksınız yeter ki korkmayın 😍
gnc NesrinDefne çok güzel anlatmışsın darısı tüm hamilelere sağlıklı bir şekilde büyütürsün inşallah kızını
Tuba704 Ysfnannesi sizde yazarsınız inşallah biz yolu uzun olanlara moral olur belki böyle böyle herkes normal doğurur belki 😄 Hakkınızda hayırlısı olsun
BeyzaNurr Çook güzel anlatmışsın ablacm.bende 6 +4 günlük hamileyim 😅😂Allah hayırlı,sağlıklı,bol şanslı,bol sevap dolu ömürler versin😘darısı bizlerin başına inş 😍Okurken vallahi duygulandım paylaştıgın için tşk
NesrinDefne BeyzaNurr Yaa daha çok yenisin ilk hamile olduğumu öğrendiğim zamanlar geldi aklıma duygulandım şu an 😍 Zaman gerçekten o kadar hızlı geçiyor ki bak doğurdum da babasının kucağında mızmızlanıyor şimdi 😂 Allah’a emanet olun canım şimdiden hayırlı doğumlar 💕🙏🏻
tugbatugba NesrinDefne masallah rabbim evladinizi size bagislasin sonuna kadar heyecanla okudum ve büyük keyif aldim hikâyenizden darısı başımıza.... ben 3 aylık hamileyim ve hic bisey değilde çatı muayenesi beni benden alıyor ilk gebeliğin çok korkuyorum herkes bisey olmuyo hissetmiyosun diyo ama aklımdan çıkmıyo rüyalarıma kadar giriyo nasil zormuydu sizinde çatı kontrolü benimde ağrı esigim çok düşük herşeye kasılıp korkup kendimi kapatabilirim
NesrinDefne tugbatugba Başka şeyler düşün çatı muayesi olurken mesela ben hep yiyeceğim şeyleri düşünüyordum 😂😂 Maksimum 5 dakikalık bir şey cidden korkacak bir durum yok abartılacak kadar acımıyor sadece rahatsızlık veriyor o kadar. Kendini kasmadan serbest bırakmaya çalış, doktorunla muhabbet kurarsan ne olduğunu anlamdan hemencecik bitiyor bile 💕 Şimdiden hayırlı doğumlar 😍
Kubraoguzhan NesrinDefne ya çok tatlı anlatmışsın maşallah sana bayıldım gerçekten herkesten böyle doğum hikayeleri dinlemek olumsuzluklara kulak tıkamak istiyorum sağlıkla mutlulukla devam etsin hayatınızın geri kalani🤩🤰🏻
NesrinDefne Ceren35 Cesaretlen tabii korkacak hiçbir şey yok sonuca odaklan korktuğun zaman 😍 Hayırlı doğumlar 💕🙏🏻
Mervesim NesrinDefne maşşallah ya allah tum hamislere boyle dogumlar nasip etsin insallah herkes sag salim yavrusunu kucagina alsinn🙏🙏🙏🙏
Mervesim Ysfnannesi al bendende o kadar aci esigim cok dusuk bi yerim kesilse yansa agrisini fazla hissedenlerdenim korkuyorum
SemihDamlaDalan NesrinDefne o kadar güzel anlatmışsın ki canım sanki ben doğuruyorum gibi hissettim doğumuma çok olmasına rağmen kendimi sayende doğuma hazır hissediyorum ☺😄 Allah analı babalı büyütsün gözünaydın darısı tüm hamişlerin başına inşallah bir avazda doğururuz 😂😂uzun oldu kusura 🙈
06gulizar NesrinDefne harikasın ya gerçekten büyük zevkle okudum Rabbim hayırlısıyla büyütmeni nasip etsin canim benim cidden banada moral verdin çok teşekkür ederim 😊😚