Simal61 ben 7.haftamdan beri gidiyorum, 38.haftamdayım normal doğum bekliyoruz inşallah. Bugüne kadar çok çok memnun kaldım ben. Güler yüzlü, cana yakın. Normal doğum asıl bu doktoru seçme amacım. Asla sezaryen kelimesi çıkmıyor ağzından(elbette zorunluluk yoksa) benim mesela bebeğim baya geç döndü tersti ona rağmen hep henüz telaş yapmaya gerek yok dönecektir dedi bana. Burda bazı emel hanıma gideb arkadaslar doktor değiştirmiş sebebini sormuştum mesela geçtikleri diğer doktor her muayenede uzun uzun konuşuyormuş. Emel hanıma bişeyler sorarsan çok güzel açıklıyor, anlatıyor ama hani beklentin doktorun odasında oturayım 10 dakika muhabbet etsin benle diyorsan bi o yönü yok gerekli bilgiyi veriyor onun dışında sen sorarsan bişeyler oyle anlatıyor ama konuşmuyor derkem yanlış anlama Nemrut gibi durmuyor ultrason sırasında her zaman güle oynaya geçmiştir abla gibi davranır. Ben sorunsuz bi gebelik geçirdim çok şükür memnun kaldım umarım doğumumda öyke geçer. Bi arkadasım 10 saat normal doğum sürecinden sonra sezaryen oldu ilgisinden yakınlığından çok memnun kaldı.diğer arkadasım 35.haftasnda doktor değiştirmek zorunda kalıp emel hanıma geçmişti 2.doğumuydu sezaryen için o da aynı şekilde ilgisinden çok memnun kaldı