Lalesen kız bu ne pahalılık bebeği zemzem suyuyla mı yıkıyorlarmış 🤪
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Aysenozturk007 canım bende antalyada medstara gidiyorum oyak indirimi nasıl oldu sendede mi var yoksa eşinde olması yetti mi benim eşimde var ama öyle olmuyo dediler
Srzrk bende oraya gidiyorum doktorunuz kim acaba ? 😊
Aysenur1606 merhaba bende medovaya gidiyorum ama kurum indirimi ne oluyor acaba ? Nasıl yararlanabiliriz ondan ?
Deletedmom281 bandirma royal hastanesi muayene 100 tl doğum 3.500 ama testler pahalı
As-li-93 aynı doktor aynı hastane 🥰
Busrauzer
💁♀️ Her hastanenin anlaşmalı olduğu kurumlar var örneğin, MEB, TSK, EGM, Memur-sen, Barolar Birliği gibi. Eğer eşiniz veya birinci derece bir akrabanız bu kurumlardan birinde çalışıyorsa kurum indirimi oluyor. Ve indirimli fiyattan muayene ve doğum oluyorsunuz. Veya bazı sigorta acenteleriyle anlaşmaları oluyor eğer o sigortalardan birini kullanıyorsanız onda da indirim oluyor. Her hastanenin hangi kurumlarla anlaşmalı olduğu hastaneden hasteneye değişiyor.
Hatice1834 hayır burda yapmayacağım için sormadım canım
Busrauzer pembekurdaleli arkadaşımız çok güzel açıklamış . Eşim polis memuru , bende büro memur sene üyeyim. Hastanenin EGM ve benim üye olduğum sendika ile anlaşması var. Sadece muayene ücretinde indirim yapıyor hastane maalesef. Doğum ücretinde Nuh diyorlar peygamber demiyorlar maalesef indirim yapmıyor hastane. Bugün yarın doğum um olacak . Keşke önceden başka hastane tercih etseydim
Kaplanebru Burcu Betül Kazdal ☺️ sizin ?
Deletedmom281 gerçekten Memorial farkı var diğer özel hastanelerden çok daha farklı gelişmiş ben kızımında kontrollerini sürekli orada yaptırıyorum bir ara ücret fazla diye değiştireyim dedim çocuğumu delik deşik edeceklerdi
Deletedmom281 Çok teşekkür ederim ben araştırım kayınbabam ticaret odasına bağlı hastane nerelerle anlaşmalı öğrenim Allah razı olsun 😊Rabbim sağlıkla yavrucakları kucağımıza almayı nasip etsin🤲 Ben birde ikiz gibi görünüyor 5+1 haftalığız 😍😍
Aysenur1606 Medicana ve kızılayıda çok öven var ama ben azer hanıma gidiyorum. Siz hangi doktora gidiyorsunuz memnun deil misiniz ? Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bir sancıda inşallah 😊🤲
Görüyorum ki şehire göre fiyatlar çok değişiyor
izmir özel Karataş hastanesinde Aysel hanıma gidiyorum muayene ücreti 105₺ Doğum sezaryen ve normal aynı ücret 3900₺
Bende istanbul ataşehir florance gidiyorum. Muayene ucretı 250 tl. Normal dogum 5000 sezeryan 8000 epiduralsezeryan 10000. Doktorum Sema Hanım. Tavsiyeyle gitmiştim bir o kadarda memnun kaldım. Bundan önce baska ozellerede gıttım ama doktor çok çok önemli.
Betulsu sezeryan ne kadar