Papatya3 4114eb acikinca disardan siparis verince yarisini yiyip birakma durumu olmuyo:( aslinda hic soylememek lazim, anca boyle evde bisey oldugunda tadimlik yiyip gecirmek lazim…
Elfinelif Papatya3 hiç yasamadim 44 ile hamile kaldım hamile kaldığında ins kilo alırım dedim ama 55 oldum sadece ve normal dedi doktorum ve asla abur cubur canım çekmiyor ekmekte çok tuketmem sadece meyve bol bol okadar
DamlaNur29 Papatya3 beslenmenle şeker yemenle alakası yokmus canım hamilelik hormonu ile akalalı bi durum 24 hafta ile 28 hafta arası bakılıyor
Miniginannesiiii1111 Papatya3 16. Haftaya kadar 6 kilo verdim sebebsiz yere 25. Haftaya kadarda toplam 7 kg aldım şuan 27+3um haftaya kontrolum var bende freni patlamış gibi yiyorum ve yediğimin farkında değilim 🤭🤭🤭🤭
Papatya3 Miniginannesiiii1111 ahh cok dikkat etmemiz lazim:( benimde istahim acildi 15 ten beri, bir haftadir cok saldirasim var. ki 20. Haftadan sonra basliyor asil diyolar dikkat etmeliyiz🤭
Zeyyno_ Papatya3 Benim canım hiçbir şey istemio ama isterse de bi tane browni alıp yiyorum o yetio onun dışında şimdşye kadar ev yemekleryle geçirdim hep🤗 15+3 daha kilo alamadım
Papatya3 Zeyyno_ ne guzel🤗 ben 1.5 kg kadar aldim tutmaya calisiyorum ki abartili gitmeyeyim. browni iyi fikirmis😀 visneli olan😍❤️
Zeyyno_ Papatya3 tavsiye ederim ben browninin yanında çoğunlukla bitterciyim o da güzel 🤗🤗 özellikle dolaba koyup biraz soğuduğunda daha bi güzel gelio😂😂
Miniginannesiiii1111 Papatya3 hepimizin inşallah rahat geçer meleklerimize sağ salim kavuşuruz inşallah
Papatya3 Zeyyno_ 🤣 yarin doktor randevum var diye sut ve meyve yedim ama simdi aklimi celdin😃 haftaya bi deneyeyim😍
Zeyyno_ Papatya3 😂😂😂Dene mutlaka inan başka bişey yemek istemezsn herlde bende yarın gidicem doktora bakalım gelişimi nasıl gidiyor 🤗😊