elmasekerim heycanini o kadar iyi anliyorum ki ilk haftalar ben de bir seyler almak istiyordum ama malum cinsiyet belli olmayinca ortak tonda bir kac bir şey almistim turuncu ve sari tonlarinda nasilsa her ikisi giyer düşüncesiyle. Muslin bez aldim iki tanr . 1 tane pike örtüsü almistim corap yine sari tonlarinda hayvan desenli almistm 🥰 yani bir kac tane her iki cinsiyete gore alabilirsin ama cok alma cinsiyet belli olunca kizsa pembe lila kirmizi mor vs tonlar erkekse mavi yesil lacivert gri kahve vs . Tabi turuncu kahve gri hardal sari bunlar da ortak renkler yani tercih meselesi 🤗 daha sonra kiyafeti biraktim biraz beklemek istedim her sey yolunda gitmesi için sonra iste bu defa burun aspiratoru , bebek arabasi , kanguru kucakta taşımak için , banyo seti vs aldim 😍 tabi cevrede henüz cok erken daha hicbir sey belli degil diyen coook olacak ve bu laflar canini cook yakacak kulak ardi edeceksin eger yasayacagi varsa zaten Allahim yasatir yasamayacaksa Allahim korusun dogum aninda da başına bir is gelebilir o yüzden almak istiyorsan yavaştan başlamanı tavsiye ediyorum tabi kese kalp atışı bunlari duydunuz mu bilmiyorum ama bunlari duyun önce sonra yavastan başlayin son aylar aşırı zor oluyormus almak ve her sey gun gectikce pahalaniyor . Ben bebek arabasini zamdan önce aldim . Ben 1350 liraya aldim suan fiyati 2000lerde 🤷🤷 ayrica cinsiyeti tabiki de yazarım insaAllah o günlere kavusursak siz de yazın beklerim 🤗🧡