Susaminannesiii RukiyeOzdmr ay insallah 93′e yani 25 hazirana 10 gün koycam insallah saglıkla görünür benimde🙏
MinikMercimekAnnesi Merhaba. Benim de son adet tarihim 13 Mayıs.. Pazartesi günü kalp atışını duymak için doktora gideceğim. İlk doktora gittiğimde bana hiç vitamin, folik asit vs. vermedi. Sizde durum nedir? Bunları kullanmak için erken midir? 🤗
RukiyeOzdmr MinikMercimekAnnesi folik asit vermesi lazım folik asit çok önemli . Hatta gebe kalmadan ilk üç ay kullanın sonra hamileyken ilk üç ay daha kullanın diyorlar canım. Sen gidince sor bence bi . Sadece folik asit verecek bebeğin gelişimi için o dA
hazaldilan RukiyeOzdmr merhaba bende 5+5 deyim bugün 16 haziranda evde test yaptım çift çizgi çıktı ertesi günü doktora gittim beta değeri 125 iki gün sonra tekrar istedi doktor 342 çıktı☺️Şimdilik her şeh yolunda gibi pazartesi kese görmeye gidicem onu da görürsek birde kalp atışını seviniriz iyice inşaallah🤲🏻
RukiyeOzdmr hazaldilan hersey yolunda senin de canım 🥰❤️❤️❤️ Pazartesi hayırlı haberlerini bekliyoruz
RukiyeOzdmr Yasemin0728 ben tam dolu dolu 2 sene her ay test yaptım hep negatifti . Denemeye devammmm birdahaki ay olur belki ❤️
elmasekerim RukiyeOzdmr şimdilik dayanıyorum ama daha kötüye giderse yatak döşek olacam kesin🤦🏻♀️ Bence sen de çok irdeleme valla hiç çekilecek bir durum değil mide bulantısı😫😫 kasık ağrılarıma razıydım 😫baş dönmesi de vardı bugün halsizlikten olsa gerek☹️ Hayırlısı yeterki sağlıkla gelsin de buna da şükür 🤲🏻❤️
Balyanakmom MuratveKubra benimde hafif hafif oluyo bazen bişey yiyemiyorum bun hafta başladı ya hiç tat almıyorum yediğimden
Dilra RukiyeOzdmr bende 18 mayıs bu ayın 26 sinda test yaptım evde sonuç pozitif pazartesi saglik ocagına gidicem bakalım 2.bebegime hamileyim😊
Ruzgarperisi Ruzgarperisi hayır canım 3-4 damla şeklinde dusdu kırmızı pembemsi gibiydi. Şimdi hicbisey yok.ama akıntım beyaz değildi tam.bulanık gibiydi. Renkli kırmızı akıntı yok.dusuk için olan ilacı 2 den 3 e çıkardı gün içinde. Yinede bişey olursa yarın kontrole gel dedi. Herhalde giderim yarına.bi bakar .
MinikMercimekAnnesi RukiyeOzdmr Yarın randevum var, kalp atışını duyacağız inşallah. Çok endişeli ve heyecanlıyım 😊