Merhaba, ben de son adet tarihimin başlangıcı 9 Mayıs. 11 Haziran Perşembe günü sabah test yaptım hafif silik bir çizgi çıktı. Doktora randevu aldım hemen. Ultrasonla baktı ama hiçbir şey göremedi. Kan verdim 246 çıktı. Cumartesi tekrar çağırdı. Yine kan verdim 705 çıktı. 19 Haziran’a randevu verdi keseyi görebilirmişiz. Çok şükür gördük. 0,63 cm. Son adet tarihime göre 6+6 hamileyim. 29 Haziran gibi gel kalp atışlarını duyabiliriz belki dedi. Ama ben kesin emin olmak için Temmuz gibi gitmek istiyorum. Sürekli acaba boş gebelik mi diye endişe ediyorum. Mide bulantım yok. Sadece karnımda sürekli gazım varmış gibi. Bir de yorgunluğum oluyor. İştahım biraz garip çünkü bazı şeyleri düşünmek bile midemi bulandırıyor. Örneğin mısır ya da ev yoğurdu gibi. Ama kusacakmış gibi de değil. Sürekli aklımda nasıl doğurucam diye endişem var. Allahım çok garip duygular içindeyim. Yani iyi olsun sağlıklı olsun diyorum sonra nasıl doğurucam acaba diyorum sabah bir kendimden emin kalkıyorum akşama bir endişe bulutu içine giriyorum. Ruh halim çok garip. 😅 doktor yürüyüş ya da spor ya da cinsel ilişki yok dedi. Çay, kahve, asitli içecekler ve baharatlı yiyecekler de yok dedi. Çay içememek üzdü biraz. Onun dışında pek hamile gibi de hissetmiyorum aslında. Yani bir anda gelen ulvi annelik duygularım yok. Benim için çok farklı bir süreç olacak. 😌