Emineergin Beceremedim resim atmayı arkadaşlar bir tane net bir çizgi bir tane de soluk bir çizgi var sizin tecrübelerinize güveniyorum pazartesi doktora giderim artık
Bittercikolataa Emineergin Hızlı resim yukleye girip fotoğrafı yüklüyorsun sonra forum sitesi diyor onun linkini alip buraya yapostiriyorsun bu kadar canim
RukiyeOzdmr Emineergin canım benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu ışık tutunca belli oluyordu ciZgi 🤣 hamileymisim
Ruzgarperisi elmasekerim evet kuzum gittim dün daktıra 😂😂 baktı muayene etti alttan var gebelik ben kendimde gördüm minicik keseyi . Bı kaç genelde hamilelere yazılan ilaçları yazdı 2 hafta sonraya randevu aldım gelirsin dedi.🙂🤲
elmasekerim Ruzgarperisi aa çok sevindim maşallah. benim de aynı şekilde iki hafta sonra randevum🥰 inşallah hayırlı haberler alalım hep böyle😇❤️❤️❤️
Ruzgarperisi RukiyeOzdmr dupaston.folik asit. Bide fitil.bide eğer ağrın olursa onun için ilaç yazdı ağrıyı alması içinmiş .2 hafta sonra tekrar gidicem kontrole
RukiyeOzdmr Yasemin0728 ay ben pko luyum bazen 30 bazen 40 bazen 1 hafta gecikiyorum düzensizim yine de adet başlangıcından bugüne kadar say 30. Günse yap testi ben öyle yaptım çıktı sonuc
Yasemin0728 RukiyeOzdmr 5 gün geçti adet olmadım canim duzensiz adet olduğum için hemen test yapmak istememiştim canım ama 3-4 gündür belim ağrıyor hani kuyruk sokumu olan kısım varya tam orası ve beyaz renkte akıntım da var oda 3-4 gündür oluyo. Yarın test alıp yapicam bakalım nasip eder inşallah Rabbim 😍
Aydan99 Ruzgarperisi salam men azeribaycanliyim yeni acdim pragrami benimde son adetim 21mays yarin konturola gidecem baklim keseye duwmiwmu Ruzgarperisi
Ruzgarperisi Aydan99 mən dünən getdim. Tək kəsə göründü.usaq hələ görünməz. Gözünüz aydın. Sağlıqla qucağımıza alarıq Allah qoysa
Elfkls Benimde Sat tarihim 1 mayıs bugün iki ayı doldurduk.15 temmuzda tahliller için gideceğim.bende 6 haftalık kalp atışlarını görmüştüm.Rabbimin haznesi bol isteyen herkese nasip etsin🤲🏻
Seker45 Elfkls Elfkls benimde canım 1 mayıs son adet tarihim doktor 3 gün önden gidiyor gelişimi dedi bizde 6.haftada dinlemiştik kalp atışını🙂
RukiyeOzdmr Ruzgarperisi aaa dupaston neden veriyor ki canım ben Onu adet düzensizliğimde kullanıyordum adet olmak için?
Yaso12 Bittercikolataa benim 15 Mayıs idi kese salı günü göründü bebis de çok küçük bir şekilde görüldü kalp atışı icin 6 Temmuz 🙏🏼
MuratveKubra Emineergin kuzum hamile ilken de regl ağrısı gibi ağrılar oluyor 😉 annem yerleşme ağrısı diyor😇