Kevserr42 Hase_nan ikiside kolaydi cnm evet 2. Norml dogumum onda kndi agrimla yaptim bunda suni agri ile basladim kendi agrima döndü suyum patlattiktn sonra
Selimem MihrimahT çok fena sancım var 8 dk bir hiç bir gram yatamıyorum oturamıyorım çok fena :(((((((
Kevserr42 MihrimahT bn sanci hisetmiyorum dogumlarimda cnm kizimda suyum geldigi için gitmistim 3 cm aciklik varmis oglumda günü geçmişti ve hareket azaldigi için gitmistim 4 cm aciklik varmis suni ile baslattilar o agrilar da hisetmedim ztn
Kevserr42 Selimem ben sanciya gitmedim cnm o yüzden sanci konusunda bsy diyemm cnku bn sanci hisetmiyorum kizimda da ayni sekilde oglumda da😊
MihrimahT Selimem Kevserr42 maşallah Selimem . Bende iki gündür hissediyorum kanama da oldu ve gece dayanamadım gittim 1.5 cm açıklık sadece. Geri eve geldim. Sizle aynı durumdayım sanırım.
Kevserr42 Berra20 tecrubesiz ya cnm suni sanci dan ve norml dogumdan korkabiliuolar o yüzden korkmasinlar rabbim kolayluk veriyo anlamında demiştim😊
Feruza Kevserr42 bende bekliyorum 38+5 olduk bir an önce doğurmak istiyorum yalanci sancilar gelip geçiyor nişanda da geleli 8 gün oldu doğum ne zaman olur korkmamaya çalişiyorum ama aklima gelince korku oluyor tabi
Kevserr42 Dilek89 allah razi olsun saol cnm bn gün alarak gitmedim 40 +4de oğlum hareketler azaldığını fark etmiştim o yuzdn gittum
Kevserr42 Zynbnns korkma cnm kendini kasma evladina kavustugun ani hayal et kokusunu cektigin ani hiset hersy kolay olur 😊
Kevserr42 AybarsMomy insllah cnm korkulacak bsy Yok son ani düşün hep evladina kavusma anını inan kolay olur 😊