Meraba kizlar bnde yazıyorum sonunda hikayemi 40+4olmustuk gelen giden yoktu ama bebegim hareketlerinde azalma hissetmiştim gunude gecince kontrol amacıyla hastane gittik acildn giris yaptik ulstryonda hersy normaldi vajinal muayene yapildiginda 4 cm aciklik olduğu soylediler ayrica duyunca sasirmis olduğum tek şey 2018 de kizim yaptigim dogumda rahmimde açıklık kalmasi dikmemisler buda doğuma bana kanama olusturma olasilik çok yuksekmis derkn nst bağladilar agrilarim yoktu doktor günü gectigi ve öyle bi durum olduğu icin aksam saat 8 de suni sanciyla dogumum baslatilmasini istedi derkn serum takildi dogumhane alindim saat 9 oldu nst agrilar cikiyo ama bn hisetmiyorum derkn nst soktuler ve yurumemi sancilarim ayakta karsilamami istediler derken disarda hemsire ablalar moral için müzik actilar mezdeke erik dalı derken benide cagirdilar yürüyerek gittim saat 11 kadr oynadim suni sancim artiriyolar ama bm hala hisetmiyom derkn acilmam 5 cm olmuş saat 12 de gayet guzl ilerliyorsun dediler gezeliyom bn bol bol bu arada derkn saat 1 30 2 olmaua az bi vakit var acilmama baktilar 6 cm olmus ver suyum patlattilar iste o an suni sanci kendi sancim derken acilmam birden 10 cm oldu ve dogumum başladı ebeler ikin dedi ıkindim derken 2 55 de paşam koynuma verdiler kokusunu icime oyle bir cektim ki cennette gibiyim derken sıra dikislerime geldi öncelikle rahmimdeki acik yarayı diktiler hisetmemem icin 2 tane 5 ml uyusturmaya igne yaptilar ve 5 dk içinde dikislerim atildi ve hic hisetmedim bnm hikayem de böyle kızlar hep okuyordum demkki vakti varmis ki bana da yazmak nasi0 oldu
Not : kizlar rabbiyesir vela tugasir rabbi temmim bil hayır dedim dogumhaneye girip dogumdn cikana kadr rabbim kolayligini veriyo korkmayın norml dogumdan hele ilk gebeligi olanlar😊😊