Mdelaaal Bugün 29 haftalık olduk daha düne kadar kusuyordum şimdi az bir zaman kaldı 😂nasıl geçiyor günler hanımlar benim kızım bayağı hareketli maşallah, yanların ağrıyor birde uyuyamıyorum 😂sağlıkla gelsin bebişler 🧿
GulcanYvz Mdelaaal 28+5 günlüğüz bizde 🤭 zaman bazen su gbi bazen duruyor 😁ama güzel heyacanlar güzel duygular ☺️İnş sağlıcakla vaktinde gelir yavrucaklarımız 🤲🏻
Cansummm Mdelaaal biz de 26. Haftadayız kızımla hem çok heyecanlı hem de birşey olacak korkusu ile geçiyor zamanımız☺️biran önce 30 lu haftalara gelmek ve zaman çok çabuk geçsin istiyorum.💕
UrasEgeninannesi Mdelaaal uykusuzluk çekiyorum bu ara bolca. Yarın 29.haftamız oluyor oğluşla. Zamanın nasıl geçtiğimi anlamıyorum ama sanki zamanda durmuş gibi. Değişik 🐣🤷🏻♀️😍
1994ozg Mdelaaal biz de 29 uz ama hareketleri eskiye göre biraz azaldı gibiyarın doktora gidicem o yüzden 😊
Yesmckmk Bizde 29 haftalığız oğluşumla kaldı 77 gün😝 bana zaman geçmek bilmiyor bizde baya hareketliyiz bu günlerde sağlıkla gelsinler inşallah ❤️🤲🏻
Yesmckmk Mdelaaal 😂😂 ah bu haftalar Sende durumlar nasıl bilmiyorum ama ben baya sıkıldım 😂 kucağıma alana kadar rahatlayamıcam🥰🙈
Yesmckmk Mdelaaal 😂😂😂 demi bende öyle başkalarına karşı tepkim ya sen hangi ara doğurdun ne çabuk geçmiş zaman oluyor kendime gelince günler bitmiyor
Mdelaaal Yesmckmk ilk gebelik olunca böyle olıyor demekki 😂 kayınvalidem sen şimdi ilk bebeğin ikincide falan alışırsın dedim aman ben almıyım 😂😂kusmalar falan anam hatırlayınca ne çekmişim be diyorum 😂
Yesmckmk Mdelaaal ben o konuda şanslıydım 🙈 ne kusma ne bulantı hiç yaşamadım hatta nasıl hamilesin sen diyorlardı sadece mide yanmam vardı benim basından beri 2. Trm. Geçmişti simdi sonlara geldik ya tekrar başladı 😝
Yesmckmk Mdelaaal hahaha 😂😂 ben çok kilo aldım göbüşte erken çıktı ama Allahtan boy var göstermiyorum 🙈
1994ozg Yesmckmk doktora sordumda gel dedi 3 4 gündür daha az gibi hareketleri bu ara hastayım belki o yüzdendir dedim ama bakalım inşallah yolundadır her şey 🙄