Askimiz Halimehacin dikkat edersen almazsin bende 1 aydir sabit kaldi kilom dikkat ediyorum 1haftada birden 2 kilo alinca.yuruyuşunde etkisi fazla
Cansummm Halimehacin 25+3 haftalığız kızımla 💕 8 kilo aldım🙈 1 hafta önce kontrolümüzde bebeğim 678 gr dı haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz. 🤗
MeyraEylulBallisi 23+4 üm 5 kilo aldım bende 😊 ama hiç kusma, mide bulantısı, iştahsızlık olmadı. Hamile olduğumdan beri karantinada olduğumu da hesaba katarsam iyi durdurmuşum kendimi diye düşünüyorum 😂
SabireA Halimehacin 25+2 57 kilo ile hamilekaldımşimdi 62 yim. 2. Gebeliğim. İlkinde de aynı gidiyordum ama bunda çok daha fazla yedim hiç dikkatetmedim. Ayrıca hanımlar doğumdan sonra kilolargidiyor okadardert etmeyin. 2 ayda eski kilonuzua kavuşursunuz. Sütüm olsun diyeherşeyi yerseniz bilemem de. Sadece azcık dikkat edin hareketi bırakmayınzatenemzirirkenfalan gidiyorokilolar.
Halimehacin Hashasim2020 kilosu gayet iyi canım maşallah bebek için özellikle yediğin bişey oldu mu ☺️
Milim 24 haftalık 663 gram 30 cm benim bebeğim haftasıyla uyumlu dedi doktorum ben çok zayıf hamile kaldım dolayısıyla 10 kilo aldım şuana kadar şeker yüklemesi yapıldı bugün ordada sorun yok çok şükür 💜
Prenses-annesi61 22 haftalıkken 570 gr kızım bende bu haftauya kadar 5 kilo vermiştim onun 3 kilosunu geri almışım şimdi 23+3 günlüğüm 15 temmuzda kontrolümüz bakalım bende kızımda ne kadar alıcaz 🙂🤪
Hashasim2020 Halimehacin canım bok peynir yiyorum bi de her akşam bir tane muz ile bir buçuk su bardağı süt bir kaşık da balı rondoda çekip muzlu süt yapıp içiyorum , hatta bazen içine çilek-ceviz vs de ekliyorum 😍