Bsrlmnemr ablam normalde Urfa’da yaşıyor doğumu virüs sebebiyle Sakarya’da oldu tabi hemen burda doktor arayışına girdi 3 4 tane doktor gezdikten sonra Güler yüzüne aldanıp İlknur hanımı seçti. Herşeyi normalken 2. Ye İlknur hanıma kontrole gittiğinde doktor birden sezeryana aldı suyu azalmış göya ne kadar doğru bilemiyoruz ablam kendini normal doğuma çok hazırlamıştı. 8 9 saat suni sancı çekti ama malesef açılması olmadı günlerdende cuma günüydü haftasonu sokağa çıkma yasağı vardı biz artık düşündük haftasonu hastaneye gelmek istemediği için mi sezeryana alındı diye. Tabi bu düşünce doğum sonrası yaşananlardan dolayı oldu. Yoksa doğum anına kadar aklımızdan kötü bişey geçirmedik. Neyse hastaneden çıktık evimize geldik ablam normal doğum yapamadı diye stresten kurdelen döktü her yeri kabardı her yeri şişti kaşıntıdan ölüyordu. Tabi ki ilk aklına gelecek kişi normal olarak doğum yaptığı doktoru. Doktoru aradık böyle böyle bi durum oldu bizi direk acile yönlendirdi. Bu durumda acile yönlendirmesi çok saçma sonuçta özel bir hastane doğurttum benden çıktı başkası mı baksın denmesi gerekiyor. Ve tabi bu durum için doktora hemen ulaşamadık çünkü aradığımızda açmadı mesaj attık kızarırlardı kabarcıkları fotoğraf çektik gördü yazmadı. Ablamın numarasından yazdık aradık açmadı. Sonra başka numaradan arayalım dedik ben kendi numaramdan aradım tanımadığı numarayı anında açtı bide o esnada doğumdaymış ben size sonra döneyim dedi kapadı. Doğumda bile tanımadığı yabancı numarayı açan kadın. Kendi hastasının mesajlarını görüp aramalarını görüp Nasıl açmaz?? Bu akla mantığa sığar şey değil. Bide sezeryan sırasında sanırım bir olay gelişti bize söylemediler sezeryandan çıkması uzun sürdü ve dışarıya birden çıktılar hemşireler sonra koşa koşa tekrar içeri girdiler ne oldu diye sorduk hiçbişey söylemediler bize. Bunlar bizim başımıza gelen olaylar tabi ki siz yinede araştırın tercih sizin. Bana göre doktorun işi doğurttum bitti diyip geçilmemeli.