irva MinikTavsanim Ya napalım virüs muhabbetinden ne çıkabildik ne kafa dağıtabildik.Bunalım gibi geçiyor zaman.😂 Çok sıkıldımmm yaaaa.
Zhryny Mhtpctn bizim şu an 32 haftalık. 18den sonrası çok hızlı geçti gibi bende. İlk haftalar daha yavaş geçiyo sanki
AybarsMomy Mhtpctn son 13 🙈 geçmiyor günler geçmiyor zaman çıldırıcaaamm . Bugünde kontrolde doktor daha 1 hafta durur içerde rahatı yerinde dedi🤦 bana son bir aya kadar güzel geçmişti de artık hiç geçmiyor ☺️ hepimiz sağlıkla kavuşalım inşAllah🤲🥰
gulsahinn93 Mhtpctn benimde hiç geçmiyor kanamalı bi gebelik geçiriyorum yattıgım yerden kalkamıyorum belki rahat bi hamilelik geçirsem geze geze vakit geçirirdim ama maalesef bide yaz olunca vakit geçmiyor evde 😄 18. Haftayız daha
Esraugur2310 gulsahinn93 sıcakta gezilmiyor kız 😁 bugun bir cikayim dedim eve geldigimden beri bas agrisindan ölüyorum güneş çarptı sanırım tansiyonum falan düştü bende 18+4 oldum artik
MutluAnnnecik Mhtpctn ayniyiz şimdiye kadar çabuk geçti evde bi tane daha olunca nasıl geçtiği anlaşılmıyor pek 😄
Elininanasi Duru999 Salam canim Necesen😍Mende azerbaycanliyim uzun muddetdur burdayam ne sualin varsa mene deye bilersen
tugbaayaz Mhtpctn 30 haftaya kadar zaman çok hızlıydı 30 dan sonra sanki yerimde sayıyorum yarın 32 haftalık olacaz ama sanki zaman durmuş gibi yaa sonlara doğru hiç geçmiyormuş zaman
HafsaRumeysa Mom9272 tuzu fazlami kacirdin acaba 😁 benm tansiyonum surekli dusuk doktr demisti tuzu az fazla kullan ama asirida kullanma odem olursun demsiti