Bayanpanik Ya demekki tek değilim dün benimde burger den hamburger canım cekti normalde aklima bile gelmez😂
Bayanpanik Kizlar sanirim 12 13 haftaligiz ortalama😀 neler hissediyorsunuz su sıralar ne gibi değişimleriniz var bnm geçen hafta sol tarafimda sertlik vardi ama bi iki gundur onsertlik gecti 13 oldum bu a rada
Aynurr16 Bayanpanik benimde çok şükür bulantılarım geçti biraz yemek yemeye başladım sadece tatlı yediğim zaman başım çok ağrıyor şekerim yok çok fazla da tüketmiyorum ama az yesem başım ağrıyor
Bayanpanik Ftm Aynurr16 benim çok bulantı oldu diyemem ama mide ağrısı oluyor ya özellikle akşam yemeklerinden snra.
MaviMasal Bende aynıyım malesef zaten hiç bi zaman öyle sağlıklı bir beslenme düzenim olmadı. Hep sağlıksızları sevdim 😔 ve hamilelik döneminde sırf biraz daha sağlıklı olsun die hamburgerimi patatesimi kendim yaptım ve o son yiyişim oldu. Öyle tiksindim ki. Aslında tadı burgerdeki gibiydi ama o yağ kokusu bana yetti. Tabiki hala dışarıdan devam ediyorum lahmacundur, dürümdür 😔 vazgeçemiyorum bu yüzdende her seferinde vicdan yapıyorum ama diğerlerini midem almıyor. Yediğim tek sağlıklı şey kuruyemişler onlarıda zorla yiyorum
Caglab MaviMasal Ben de mecburen yiyorum. Çok da sağlıksız olacağını düşünmüyorum güvenilir bir yerden yedikten sonra. Ama tabi tencere yemeği de şart bence ya🙈
Mihre aktkr Ben🥺 asla sulu tencere yemeği,çorba içemiyorum düşüncesi midemi kaldırıyor üstelik 2 hamileliğimde hiç kusma,bulantım olmadı.Misal şuan annem mutfakta bulgur,nohut pişiriyor ama benim aklım hamburgerde🥺
Betzm Aynurr16 benimkide şehir dışı neden göndermiyo bir yıl ne demek 3saat var aramızda her gelişimde fizandan gelmiş gibi iki ay kalıyorum annen o senin
Duru999 Aynurr16 aaa demek ben yalnis diyilmisim. Bende evimden tiksiniyordum. Odama girmek isdemiyordum. Demek herkesde boyle seyler oluyormus.
Caglab aktkr Fast food restoranlardakilerden almıyorlardır ama el yapımı olan hamburger etlerinden alıyorlardır bence.Yanina salata vs yiyebilirsiniz belki yiyebiliyorsaniz.
MaviMasal Caglab Hiç tencere yemeği yiyemiyorum. 6 haftamda kurufasülye pilav yemeyi denedim cıks olmadı 😔 Bir paket bisküvi ile kahvaltıyı bitiririm. O derece sağlıksız besleniyorum. Çok kötü bir şey farkındayım.