Bahriye06 denmelar doktor mu büyük ihtimal kız demişti kaçıncı haftada kız kaçıncı haftada erkek dediler acaba
Bahriye06 denmelar en iyi hafta 16 öğrenmek için öncesinde yanılma oluyor ben de 16+6 da öğrendim oğlum olacağını ben eymen istiyorum ama eşim babasının ismini koymak istiyor nihat olacak ismi nasipse 🤲
Bahriye06 denmelar konuşmuştuk sizinle 16+6da özel pipi resmiyle erkek dedi bugün 19+6 devlet kız dedi bacak arasını gösterdi hangisi doğru acaba 2 kızım var 1 de oğlum olsun çok istemiştim
denmelar Bahriye06 bazen 16 da bile yanılıyorlarmış benimki de bir umut🤣Brnce eymen daha güzel sen eşini kandır🙈
Bahriye06 denmelar ayy bende yanılma olmaz inşaAllah 😅 2 kızım var 1 de oğlum olursa çok güzel olur eşimin babası yıllar önce vefaat etmiş ben hiç görmedim kıramadım eşimi
Poyrazefenin_annesiii Benim de oğlum olacak poyraz efe koyacağım. Bnce rüzgarın yanın poyraz güzel olur
Ebrdef denmelar sağlıklı olsunlarda😊 benimde bir kızım var, bugün cinsiyet için gittim ikinciyede kız dedi 14+4 teyim, haftaya tekrar gidicem ☺️
Larisa Aras ismide guzel oglum olursa koyacagim demistim rabbim isteyen herkese gonlundekini nasip etsin saglikla insallah❤❤❤🤲🤲🤲