denmelar Kızlar az önce büyük ihtimal kız olacak dedikleri bebeğimin erkek olduğunu öğrendim. ilk oğlumun adı rüzgar ikinciye isim tavsiyeleriniz neler🌸
Neslihankk denmelar Hayirli olsun kuzum Poyraz guzel olur bence 🥰 Benim oğlumun ismi Miraç.2. Paşamız geliyo Baybars koyucaz Allah nasip ederse 💙
denmelar Neslihankk sağlıkla gelsin cnm🌸Babasıda şimdiden poyraz diyo da ben biraz daha farlı isimler peşindeyim🙈
denmelar bburcu ayy keşke bende böyle diyebilseydim kıza çok heveslenmiştik tabi sağlıklı doğsunlarda🙏
denmelar Ebrdef 16 haftadayım suan 13 haftada kız dedi başka bir doktor biz baya inandırmıştık kendimizi😔
Serapumuttoprak Bizimde oğlumuz olucak Allah nasip ederse ve Asil Toprak diye karar verdik sizce nasıl
Ebrdef denmelar sağlıklı olsunlarda😊 benimde bir kızım var, bugün cinsiyet için gittim ikinciyede kız dedi 14+4 teyim, haftaya tekrar gidicem ☺️
58Vildan Benimde bir oğlum var bunu da erkek hissediyorum yiğit veya yağız istiyorum rüzgar ismine bulut poyraz deniz gibi isimler güzel olabilir