UrasEgeninannesi Nur_nur06 varsın dertlerimiz böyle olsun. Ödülümüz çok değerli karşılığında. Rabbim sağ Salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🐣❤️
Nur_nur06 UrasEgeninannesi amiin inşallah rabbim bütün gebelere bebeklerini sağ Salim kavuştursun inşallah isteyenlere de nasip etsin 🌹
Nur_nur06 Cerenn06 ben anlayamıyorum şiş mi değil mi canım kimi görsem soruyorum ellerimde ayaklarımda anormallik varmı diye 😅 bu baş ağrısını yazmayı unutmuşum baş agrımda felaket derecede var Allahtan az Kaldı diye düşünüyorum ama çokk yoruldum
Nur_nur06 d190516 ilk gebeliğinde ne zaman oluşmuştu canım çatlakların benim henüz karın bölgesinde yok ama olur mu bilmiyorum
d190516 Nur_nur06 son haftalara yakındı kuzum şimdi tam hatırlamıyorum ama ilk başta çok az çıktı son bi iki hafta mi tık arttı ama hiç bişey kullanmadım ben tamamen genetik diye düşündüm karnım da küçücüktü 5 aylık sanıyolardı doğuma giderken sadece 7 buçuk kilo aldım ona rağmen çatladım 🤷♀️Çok yok ama
Tsknaltunts Nur_nur06 sorma valla bende tesettürlüyüm anlıyorum seni o şalı yaparken başlıyor kan beyne sıçrıyor sanki 😂değişik valla geçsin artık bunalımdayım iyice bide kayınpeder geldi kalmaya çoook mutsuz hissediyorum inşallah bebeğime yansımaz onun heyecanını bile tam yaşayamıyorum sanki bide bu rahatsızlıklar derken iyice bunaldımm🐣
Nur_nur06 Tsknaltunts Allah kolaylık versin canım 🌸 kayınpederle de rahat edemezsin evin içinde de tesettürlü olmak zorunda kalırsın 🙁 hazırlıklarınızı yaptınız mı bebek için başladınız mı canım
GulcanYvz Nur_nur06 canım bende 28+5 im 26-27 de bende bu dediklerini yaşadım biraz araştırınca düzenli beslenme olayını gördüm ekmek pilav makarna gbi şeyleri ağırlıklı yediğimde böyle oluyordum şimdi şeker sınırda diye hepsini kestim kuş gibiyim ağırlığım gitti tabi yine ev temizliği yapsam yoruluyorum eskisi gbi aktif değilm dinlene dinlene oluyor ama tavsiyem sebze protein süt yoğurt tam buğdayı ekmeği ağırlıklı beslendim rahatlama geldi
Nur_nur06 GulcanYvz deneyecegım canım şeker yüklemesi yaptın o zaman değil mi tam ne zaman yaptın çeker yüklemesini ben haftaya cuma yaptıracağım ama bende şekere çok düşkünlük var tatlılar çikolatalar sürekli yiyorum onlardan kaynaklanıyor olabilir öi dersin 🤔😇
Tsknaltunts Nur_nur06 amin canım Allah razı olsun dualarını beklerim🤲🤲 evet zor oluyor sıcakta etek yazma 🤦♀️ Başladım balım yavaştan zıbın,takım,nevresim, battaniye filan aldım büyük şeyler kaldı sen aldın mı bişeyler bebişe 😍🐣
Nur_nur06 d190516 anladım canım bende anneme sordum onda olmamış inşallah bende de olmaz bacaklar pert zaten 😂
GulcanYvz Nur_nur06 olabilir canım ben de Ramazan ayında çok yaptım hem Hamurişlerini hem de şerbetli tatlıları yaptım yedimde sonuç o ay ben 3 kilo aldım bebeğimde 1 hafta kilosu zayıf çıktı 25.haftamdı hemen yeme düzenimi değiştirdim 26.haftada şeker yüklemesi yaptım sınırda çıktı şeker yok ama sınırdasın tatlı beyaz ekmek hamurişelri makarna pilav bunları azalt yada yada 2-3 kaşığı geçirme dedi doktorum çok üzüldüm birde bebeğim zayıf çıktı diye sonra çok sağlıklı beslendim sabahları 2 yumurta kaşar 2 ceviz 1 tam buğday ekmeği domates salatalık aralarda süt yarım muz (fazla meyve yemekte şeker yapıyormuş ) sonra bi öğünümde kıyma kavurdum bol salata yapıp kaşıkladım arada bir kase yoğurt yedim (et ürünleriyle süt ürünlerini yeme proteini gider dedi doktorum 2 saat sonra ayrı bi şekilde ye dedi ) akşamda ne yemek varsa kaşıkladım sonuç benim kilom durdu bebiş haftasını yakaladı 🤗
Nur_nur06 Tsknaltunts biz de başladık canım 20. Haftada büyük şeyleri aldık küçük şeyler kaldı bakalım hemen bitirip evden çıkmak istemiyorum birdaha dışarıda fena oluyorum kendimi kaldıramam gibi geliyo 🤦🏻♀️ Ederim canım sende bizlere et inşallah 🌸💜 Allahım kolaylıkla bebişlerimize bir an önce Sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin
Duru3333 Nur_nur06 çok şükür çok enerjiktim taki gebelik şekerim çıkana kadar bende şimdi ruh gibi bebeğime bşrsey olacak mı korkusu ile hayat sevincimi kaybetmiş gibiyim 28 haftalığım
Nur_nur06 Duru3333 psikolojik mi oldun canım öyle gebelik şekerin çıkana kadar farketmediğin için normalmiydin Allah kolaylık versin inşallah bende cuma günü yaptıracağım yükleme yi inşallah çıkmaz ☺️
Tsknaltunts Nur_nur06 iyi yapmışsın valla sonradan zor olur bi anda hepsini almak gemde ağırlaşıyoruz gittikçe dediğin gibi sıcaklarda uğraşılmaz güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah Rabbim amiiin🤲😍 ederim bende canımm Allah razı olsun , inşallah Allahım sağlıcakla kavuştursun bize yavrularımıza 🌸 kız mı erkek mi senin canım ☺️
Duru3333 Nur_nur06 inşallah çıkmaz. Çok normaldim evet hemde çok hareketli pastalar börekler temizlik şimdi içimden hiçbirsey gelmiyor korkuyorum inşallah bebeğime bir zararı olmaz diye düşünmekten beynim çıkacak gebelik şekeri riskli diyor kimi. Kimi önemli ama bebekle çok alakası yok diyor ne bileyim herkes bişey söylüyor