Mekamu Katrecgn 41.haftada plansız oldum. Tavsiyem olabildiğince beklemeniz, inanın faydası çok zararı yok 👍🏻
HafsaRumeysa Katrecgn hayrli gecelrr benmki mecburi sezeryan ikinci sezeryanim su an 35+2 olduk tahmini.15 temmuz demisti ama. Bu cuma.kontrolum var belli olacak kesin tarih insaAllah
Mutsuzpapatya Katrecgn benim 38+6 da olucak 26.06.2020 bebek biraz benim bünyeme göre iri olduğu için öyle karar verdik
06ilkim Ben 38+1im bebebk 2 Hafta buyuk ters duruyo sezaryan diyolar ama gun vermiyolar sancin gelirse suyun gelirse kanaman filan olursa oyle gel diyo doktorlar
Katrecgn Ebru-isil maşallah darısı tüm annelere olsun 🤲 peki hastaneye gidene kadar sancınız olmadı mı 7 cm açıklık olana kadar?
Ebru-isil Katrecgn amin inşallah.Gece sürekli büyük WC ye kalkıyordum.normal karın ağrısı gibiydi şiddeti gelip geçen.Sabah iyice arttı sonra nişan geldi sancılar sıklaştı cnm.
Esarikay Katrecgn yok sezaryen oldu da normale gidiyordu nerdeyse. Bebek iri olduğu için normal yapamazsın demişti doktorum. Eğer normal denesem muhtemelen omzu falan takilabilirdi