Mom9272 Berra20 kasık ağrılarım çok oluyor canim birde nstde sancılarım çok çıkıyor ciğer gelistirici falanda vuruldum pek bekleyecek gibi durmuyor demişti hatta bakalım beklemedeyim kistim var o yüzden bide normalden korkuyorm🤣
Imfromlastnight Katrecgn beklemek zorunda 39+0 da kardeşimin nikahı var🤣 yoksa teyzesinin nikahını göremez:)
Esarikay Katrecgn 38+6 da dogurdum. 1 gün daha beklemez sezaryen tarihin bu dedi doktorum😂 dediği gibi de oldu sabah hastaneye giderken nişanım geldi arkasına da sancılar. Yarım saat içinde apar topar doğuma girdim😊
Ebru-isil Katrecgn valla sanırım benim kolay oldu zaten doktorun muayeneye gittiğimde 7 cm açıklık olmuştu normal olacak boşuna kesmeyelim seni yazık olur dedi hastaneye geçtik.yarım saat doğumhanede geçti zaman doğum gerçekleşti.
Katrecgn Ebru-isil maşallah darısı tüm annelere olsun 🤲 peki hastaneye gidene kadar sancınız olmadı mı 7 cm açıklık olana kadar?
Elifhusnam Katrecgn ben 38 dedim doktorum bisey olmaz ama birazdaha tutalım dedi 38+5 te hayırlısıyla kavuşa caz tabi bebeğim daha önce davranmazsa Allah bilir yine de .