Leylaaa95 Melk111 Onlar birer demir ilaçları canım ben decavit devir ferrum kullanıyorum bunları yazdı doktorum
Pinkyellow Melk111 banada doktor d vitamini ve decavit aynı anda verdi ama eczacı ikisi çok olur d vitamini kullanma doktoruna haber et.dedi kime inancaz sasirdik
Duyguork Bende kullanıyorum kilo aldırmadı kozlar Decaviti ikiye bölüp atsak sıkıntı olur mu yutamıyorum diğer türlü
Nimesay1 fatma3312 Gece yutup yatın ben öyle yapıyorum sabah başka ilaçlar alıyorum afedersiniz kusturuyodu beni gece almaya başlayınca hem yan etki kalmadı hem iştahımı açmadı 😁
Nimesay1 betul1- 13.haftada baslatıyolar genelde.12.haftaya kadar folik asit kullanılıyor folik asit bırakılıp yerine 13.haftada folik asit de içeren Dekavit başliyor diye biiyorum
fatma3312 Mervegcl decaviti sabah yemekten hemen önce alıyorum kan ilacını da sabah akşam yemekten hemen sonra
Melk111 Pinkyellow walla haklisin her bir doktor ayrı syluyo eczaci desen ayrı bi kafadan syluyo şu son 96 gün gecsede kurtulsam şu ilaclardan🤦🏻♀️
Melk111 Ozoooo ewt su kaybina neden oluyo o yuzden doktorum kullanma dedi ve bol bol su ic ki su kaybinin yerini doldursun
Deletedmom424 fatma3312 vitamin hapı genelde zaten 13. Haftada veriliyor. Bende kullanıyorum kilo aldırmadı.
Akty0753 fatma3312 canım bnde 3. Ayimdan beri kullaniyirum bana kilo yapıyo doktorum bir gun iç bir gün içme dedi yada yarisini kırıp öyle iç dedi bnde birgun içip birgün içmiyorum