Gl-Misli32 Eddaliko konuşuyorduk aramızda, kararsızdık listeler yapmıştık, cinsiyetini öğrendiğimiz gün ismine karar verdik Hamza Seyyid olacak inşaAllah ☺️🥰
AtaMommy Eddaliko eşimle daha cinsiyet belli değilken kız olursa ben erkek olursa o koyacak diye anlaştık bekarlığından beri bi oğlu olursa Ata koymak istiyormuş Atamız geliyor yolda 👶🏻☺️ kız olsaydı ben Destina koyacaktım
Tucem İlk kizimda direk deren demiştik😊 şimdi ki hamileliğimde de erkek olursa Acar kız olursa Doğa dedik. Doğa kız geliyo😊
Anneadayi2 6 haftalık gebeyim daha cinsiyet öğrenmemize var 😊 Kızım olursa Buğlem veya Gökçe,Erkek olursa Buğra veya Göktuğ 🤗
Melk111 Eddaliko biz ortada bisi yokken karar vermiştik ama yalnızca erkek ismine karar verdik kiz ismini dusunmek icimizden gecmiyordu ve bi oğlumuz olursa Yiğit Efe koyacağız dedik çok geçmeden hamile kaldım ve 16. Haftamda cinsiyeti öğrendik Ve bi oğlumuz olacak💙🦋
d190516 Eddaliko cinsiyet belli olduğu gibi kararlaştırdık sayılır ikisinde de 🙃ilk oğlum Aslan Göktürk şimdi ikinci oğluma 27 haftalık hamileyim Yamaç Tuna olucak inşallah 😌
Oglunubeklyenanne Eddaliko isimler belliydi zaten cinsiyetimzii biraz geç ögrendik ondna snra netleşti 😊Muhammed Emir olcak oglumun ismi🥰
bburcu Eddaliko evlenmeden önce hem kız hem erkek ismine karar vermiştik 😅 kızımız olacak Gökçe koyacağız inşallah 🥰