Unsalinn_Annesii Eddaliko kız olursa erkek olursa diye hep fikir üretiyorduk cinsiyeti öğrendikten sonra netleştirdik 16. haftamızda oğlumuzun ismini Ünsal Hakkı olarak belirledik ve öylede olacak inşallah 😍
Eliftmzkrkmz Eddaliko hamile olduğumu öğrendim kız olursa Eylül Mina , erkek olursa kuzey dedik direk belliydi yani😀 Eylül Minamız geliyor inşallah🤲🏼🎈
Gkce0402 Eddaliko 25 +1 haftalık hamileyim anca dün karar verebildik Ayça Mira olcak kızımın ismi inşallah
Eliftmzkrkmz Hasret2888 hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah😍 Elifler güçlü dik duran adını tam anlamıyla taşıyolar maşallah😀 güçlü bir Elif daha geliyor inşallah🤲🏼
betul1- Eddaliko hamileliğimi öğrendiğimizde belirledik gibi oğlan olursa Osman Giray kız olursa Amine koyacağız daha cinsiyeti öğrenmedik 2 hafta sonra inşallah 🌸
nil_sugra Eddaliko 3 sene öncesinden aklıma gelen bir isim vardı. Eşime söylemiştim o da çok sevdi. Yani oğlumuzun ismini 3 sene netleştirdik. Ama kız olsaydı yine 8-9. haftada karar vermiştik defne koyacaktık
Gzm29 Eddaliko 32+3 günlük olduk hala isim belli değil eşim ilk oğlanı sen koydun bunuda ben koyayım dedi tamam dedim hala bulamadı oğlumun adı toprak ikinciside rüzgar istiyorum ama kırmamak için eşimi bekliyorum 🤷🏻♀️
baharsmom Biz hala karar veremedik😬😬 esimle anlasamiyoruz o ahmet ayaz beyazid filan diyor bnde sirac diyombi uzlamaşadik😂
Busra_24 @Eddaliko 15 haftalık hamileyim oğlum olacak hayirlisiyla insallah 😊 Isim konusu coook buyuk kararsizlik Erdem koyucam sanırım şimdilik 😊
Emn_35 Eddaliko hamileliğimi öğrendiğim ilk haftada netleştirdik erkek olursa aybars kız olursa hüma olacaktı şuan 28+5 hamileyim bir kızım olacak ☺️