Elfg Ladyssss ama aşılamada yumurta belli büyüklüğe geliyor çatlatma iğnesi oluyorsun sonraki 36 saat içinde transfer oluyor
Ladyssss Elfg peki son bir sorum daha olacak belki benim yumurtam kendiliğinden o boyuta gelebiliyordur. Doktor bunu görmeden hemen karar veriyor mu aşılama için?
Elfg Ladyssss yok 2. Gün gidiyorsun takibe başlıyor iki günde bir ultrason ile yumurta takibi yapıyor ona göre karar veriyorlar ama en garanti ilaçla oluyor aşılamada sanırım canım dojtor kontrolünde olması lazım çünkü fazla büyümeden veya kalitesiz olmadan çatlatma zamanında yapilmali
Direnbebek Ladyssss ben 4 kere asilama oldum hiç ağrılı değil beni zorlayan tek şey bol su iceriyorlar doğal olarak sıkışıyorsun tutmakta zorlanıyorsun.onuda sabredecksin.bizdede hicbir sorun yoktu ama olmuyordu.benim tutmadı hiçbiri tup bebek yaptim oğlum 13 aylık.simdi yine 4 aylık hamileyim ve beklemedigim halde.ustelik öylesine bir kereliğine deneme yapalım dedik tutmaz nasılsa diye ama allahın işi.simdi anliyorumki hep stresten mis yaşadıklarım.umarim allah bak eden isteyen her kadına anneliği yaşatsın.
Ladyssss Direnbebek ay amin canım benim allah evladı olanlara sağlıklı huzurlu hayırlı uzun ömürler nasip etsin🙏🏼💜
Bsrozdmr1305 Ladyssss merhaba bizimde iki yıl oldu sebep yol fakat gebelik olmadı maalesef 🤷♀️Bu ay bizde aşılama deneyeceğiz inşallah 🙏adetin ikinci günü bir aksilik olmazsa gideceğim
Ladyssss Bsrozdmr1305 rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah. Bende bu ay deneyeceğim hatta 2 gün sonra reglim hemen başlayacağız bakalım kısmet
fatosd84 Ladyssss anladım cnm benimde 17 ay olmadı bizimde hiç bi sebep yoktu çok şükür aşılama yaptırdık sizin gibi tutmadı daha sonrada ben 2.aşılama istedim doktor da yapmayalım git kafanı dinle sizde sorun yok olur çocuğunuz olmazsa yine gelirsin dedi bende yaklaşık 6 ay hiç doktora gitmedim sonra kendim mart ayında yumurtlama testi aldım ilk takipte hamile kaldım tabi ki çok uğraşlarım 6 ay önceydi ama 6 ay hiç bi doktora gitmedim sağlıklı beslendik kafamıza takmamaya çalıştık ve en önemlisi çok dua ettik ve bana çok dualar yapıldı çok şükür maşallah şimdi 12+5 haftalık olduk rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah🤲
Ladyssss fatosd84 yaaaa tutmaması beni ürküttü şuan benim ilk denemem olacak şuanda tek ümidim bu🤷🏻♀️
Mormenekse34 Net fiyat alamadim hic asilama ile ilgili, ozel hastanelerde ne kadar mal oluyor acaba Asilama sonrasinda hemen kalkip eve donuluyor mu yoksa hastanede dinlenme var mi
Asilmom50 Ladyssss canım benim de hiçbir problemin yoktu eşimin de aşılama yaptık biz de 10 haftalık hamileyim darısı sana inşallah tutar🤲🏻
Ladyssss Asilmom50 inşallah canım peki aşılamadan sonra özellikle dikkat etmemiz gereken bir şey var mı?
Myssr Ladyssss adet ağrısı gibi bi agri oluyo 5 dk bile surmuyo bitince bitti mi diye sormuştum ben de cok korkmuştum girerken aglicaktm nerdeyse sonra korktuğum bu nuydu dedim 😂
fatosd84 Ladyssss tek ümidin olmasın rabbim büyük tutadabilir tutmayadabilir üzülme 🤲moralini yüksek tut🙏🏻
Asilmom50 Ladyssss 3 gün duş almadım hergün ananas ve kabak çekirdeği yedim canım bir de 3 gün full yattım sağ elini karnına koy ya varis çek bol bol
Myssr Ladyssss insallah tutar normal hamilelikten pek farki yok cok ustune dusunmemeye çalışın ben cok strrse girmistim tsm da korona zamaniydi bi de