Gulgulcan Kızlar cinsiyet tam kesin mi değişen oldumu doktor kiz dedi ama 1 ay içinde tam belli olur sizce?
Cemrenur Gulgulcan valla 11 de erkek dedi 14 oldum bugün değişmez bu pipiyi bariz görüyorum kesin dedi 🤷🏼♀️
61Aysen Gulgulcan bugun gittim 2li tarama icin 12+4haftaym sordm suan erken dedi devlet hastanesine gidiyorum bu haftalrda devlet hastanesi soylemez cinsiyeti 18 hafyalikkn beli olr ayrintili ultrasonda derler dedi
daisybebek Gulgulcan benim 12 de belki kız dedi 16 da kesin kız dedi, bakalım 20 olduk değişirmi bilmem ama şimdilik kızım diye seviyorum 🥰
Babyy1S Gulgulcan aynen genelde %100 diyemiyorlar normali 16haftadan snra soylenir ama ben hiç güvenemiyorum nedense biseyler alrm heves ederm onca şey boşa almş olurm diye ayrıntılı ultrasonla bakılsın 🌸
Arifcanm Benimkine kız dedi 14 haftada %90 demisti 16 haftamda kesin ogrendm %100 erkek dedi bence 16 haftani bekle👍
Arifcanm Bana kemik yapsindan soylemisti 14 haftamda %90 kız diyince ben kiz elbiseleri almistim bir heves sonra birdahaki gitmeme artk net bir sekilde erkek oldugunu ögrendm bence bu haftlarda net bir bilgi vermiyolar şuan 19+2 günlügüz 👼
Beyzaalvi Bende 14 te gittim canım bana erkek demişti herkese erkek diye duyurdum ve şu an 19 haftamdayım ve cinsiyet 100 de 100 kız diye söyledi şok olduk ayını bekle canım bence
Arifcanm Cemrenur 14 haftada kemik yapisindan soyleyebilirler cinsiyetini oda tahmin bebegin cinseyetini 14 haftda goren ilk seni duydum 🤔
Gd1992 Cemrenur cnm opipiyi bizde görduk gostermişti 1 hafta snra gttm kıza bnzıyor dedi bakalm cuma kontrolumuz var bu sefer ne dıcek
Babyy1S Arifcanm yoo bende 13ken gördüm ultrason kalitesi yüksekse görülebilir niye göremesin ben bile dev ekranda cocugumun pipisini gördüm 3D 4D ultrason cihazları var
Cemrenur Arifcanm yani 14. Haftada cinsel organ gelişimini tamamlamis oluyor bu biraz da cihaz ve doktor bilgisine bağlı
Aytelf2012 Arifcanm benim doktorum12 13 ve 14.haftalarda bacak arasındaki cikintiyi bana hep gosterdi…esas kemik yapısıyla yorum yapılamaz…doktor ve ultrason iyi ise doğru tahmin yapıyorlar..ama ben 16. Haftayı bekleyecem tabi
Arifcanm Babyy1S benim doktorum goremedigini soyledi bu haftalarda sadece kemik yapisindan cinesiyet tahkini yurutebilecegini soyledi
Arifcanm Cemrenur yani cinsiyeti bu haftalarda net bir sekilde soyleyemiyolar tahmin yurutuyolar ogle olsa herkez bu haftlarda ogrenir neden tahmin yurutsunler
Bcsahat Cemrenur bencede cihazla da alakalı, 14+6 da vajinal ultrasonda kız dedi benim doktorum ama o muayenede mesanesine,böbreklerine,midesine kadar her şeyini de gördük 😊
Babyy1S Arifcanm işte bu doktoruna bağlı ve kullandıgı cihaza da 12den sonra tamamlamış oluyor bebek cinsl organi
Cemrenur Arifcanm bebek gösterirse niye söylemesinler bacım genelleme yapma burda 14. Hafta hatta 11. Haftada öğrenen çok insan var benim doktorum 12. De yuzde yüz değişmez artık demişti hatta
Duygu4444 Arifcanm erkek dedi doktor arkadaşımdı zaten baya inceledi baktı cinsiyet partisi bile yaptık emin olmasa bekle derdi heralde 😂
Arifcanm Naylonbranda ben 16 haftamda ogrendm op.dr kadın dogum uzmanı soyledi istanbul esenler güney hastanesine gidiyorum