Esra-89 Gonulidil hiç ilaç antibiyotik fitil kullanmadınız mı tedavi edilmediği için mi bulaşmış acaba
Gonulidil Esra-89 20. Haftada 5 adet fitil kullandım bi müddet geçti sonra doğumun sonlarına doğru tekrar akıntım çoğaldı ama doktorum hiç önemsemedi ilaç falan vermedi
Nesslihan Gonulidil ya kıyamam Kuzum benim😔 Allah’ım yardımcısı olsun inşallah 🤲 Benimde enfeksiyonum var bende çok korkuyorum bebeğe geçer diye 😔
Gonulidil Nesslihan doktorunuza mutlaka söyleyin akıntınız olduğunu ben bilseydim böyle olacağına hemen doktor değiştirirdim
Assenaa _mucizem_ bende de var ama ben iğne kullandım 10 tane haftaya da doğuma alcak doktorum şuan da biteral hap verdi her ihtimale karşı bebeği de tedavi eder mi bunlar ? idrar kültürü yapmıştı birde temiz çıktı ama
_mucizem_ Assenaa temiz çıktıysa bebiş etkilenmemiştir doğum anında gelirken enfeksiyonunuz yoksa sıkıntı yaşamazsınız ☺️
Fatma8988 _mucizem_ idrar kan testlerinde her sey normalse yoktur değil mi enfeksiyon.. Akıntı hepimizde vardır bence
_mucizem_ Fatma8988 akıntı gebelikte herkeste oluyor önemli Olan kokusu ve yoğunluğu testleriniz normal çıktıysa yoktur endişe etmeyin ☺️
Assenaa _mucizem_ çok sağolun bu arada içim rahatladı çok korkuyordum doktorum belki geçerse küveze alırım bilgilendirim demişti o günden beri aklım onda hep