Seymanur33 Mucizemsinseenn rabbim sabrının mükafatını vermiş sana. Okurken gözlerim doldu. Hep mutlu olun rabbim yavrularına ve sana uzun ömürler versin ❤️
Eliffefee Mucizemsinseenn Ne kadar güzel bir mucize olmuş sonunu o kadar merk ederek okudm kötü bişey olack sandım korktm okurkn ama içim rahatladı siz böyle gzel bir yazı yaznca Allah’m ısteyen herkese nasıp etsın Yarabbm sizde yılmamışsınız ne gzel bakım mucızlerınzı kucağınıza almışsınz sağlıkla büyüsnler🙏🏻👶👧
Kasimannesi_ Mucizemsinseenn ya tüylerim diken diken oldu o kadar duygulandım ki. allah sağlık versin size ve bebeklerinize …
Pembiskizim Mucizemsinseenn okurken ağladım Rabbim bebeklerinle eşinle mutlu huzurlu eylesin seni. Sen çok güzel bi annesin ınsAllah bu çektiğin tüm sıkıntılar cennette yoldaş olur sana ınsAllah her gününüz güzel sağlıklı huzurlu geçer ❤️🌸
hulya4627 Mucizemsinseenn hikayenizi gözlerim dolu dolu okudum ne mutlu size rabbim size 3 güzel evlat nasip etmiş ikizlerinizide sağlıkla kucağınıza alırsınız inş rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Mucizemsinseenn _Mother_ inşallah canım inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine çektiğin tüm acıları unutacak kadar mutlu olursun inşallah ❤️
Mucizemsinseenn Serap0634 inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebeğini kucağına ❤️ vizede nasip olur senin hikayeni okumak bir gün 😍
Seyda-93-19 Mucizemsinseenn kurban oluyum rabbmin hikmetine bende 5cş gebeliğimde hamile kaldım çok şükür ama senin hikayen çok başka
Halimekinali123 Mucizemsinseenn canımsın neler yasamassin en sonundq kavusmussun hemde ikizde olnus rabbim dualarinizi kabul etmis dqim olsun mutlulugunuz canm gozum dola dola okudum resmen ❤
Gul-34 Mucizemsinseenn tüylerim diken diken oldu helal olsun 🙏🏻 Doğdumu bebekleriniz peki Rabbim sağlıkla bağışlasın size siz bu mucizeyi çoktan hak etmişsiniz 😍
Gulay_agayeva Merhaba kizlar size bir soru sorucam ben dun catlama ignesi yapdim bugun esimle iliskiye girdim bunu kac gun yapmam lazim 36 saat sonra mutlama iliskiye girmem gerekiyormu?
Mrvts Mucizemsinseenn gerçekten mucize gibi tüylerim diken diken oldu inşallah eşinizle bebeklerinizle çok çok mutlu bir hayatınız olur 🤲❤️ ve inşallah Allah isteyenlere nasip etsin bu güzel duyguyu tatmayi
Havailgen33 Mucizemsinseenn oykun cok huzunlu ama sonuç mucize rahmet göstergesi sabrin mukafati olmus rabbim bagislasin cocuklarini