esrAlp Mucizemsinseenn Rabbim bu bebeklerinizi de sağlıcakla vakti zamanında kucağınıza doldursun tüm dileyenlere de hayırlı Sağlıklı evlatlarla tattırsın inşallah hiç pes etmemişsiniz bir kere Kürtaj oldum sezeryandan bile zor o psikoloji insan yıkılıyor siz hep akıntıya kürek çekip hedefe ulaşmışsınız 🌷
Mucizemsinseenn Sermec27 canım benim seninde acın çok büyük ama unutma geçecek hepsi bir imtihan sen imtihanını sıkı sıkı sarıl vazgeçme pes etme inşallah tez vakitte sağlıklı sıhhatli dogursun kucağına alırsın diğer bebeklerin cennet de şefaatçin olur inşallah 🤲
Mucizemsinseenn flowermom_12 amiinn dilerim kimsenin kucağı boş kalmasın kimse yaşadıklarımin bir parçasını bile yaşamasın ..
Mucizemsinseenn Cicilibicili inşallah .. herkeze umut olsun umudunu yitiren birine denk gelir de yüreğine dokunur belki diye yazdım ,🙃
Mucizemsinseenn Neslicavusoglu evet çok büyük imtihandan geçtik sonu güzel oldu Rabbim verdi mükâfatını
Kelimeleringucu Gözlerim yaşlar içinde okudum canim, hamd olsun Alanda Allah verende Allaha, saglikla sihhatla büyüt bebelerini inşallah
Mucizemsinseenn Kelimeleringucu bir çok kişiyi ağlatmis hikayem ne kadar iyi yürekli insanlarsiniz basklarinin acilarina açıyorsunuz yüreğinizi ❤️ artık gözlerimizden düşen hep mutluluk gözyaşı olsun 🤲🤗
Nejbir O kadar çok duygulandım ki okurken.maşallah sana sen çok güçlü bi annesin eminim ki çok ta güzel bi annesin seni gerçekten tebrik ediyorum…👏👏👏👏👏❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Sevoozi Mucizemsinseenn okurken bile cok yiprandim… rabbim sizin yasadiklarinizi mukafatlandirmis mucizevi sekilde rabbim herkese nasip etsin… kimsenin kucagi bos kalmasin insallah