Nilllll Zynp01 normalde ben de avene kullanıyorum canım ama bu hamilelere daha uygunmuş sanırım daha almadım 😍
Bebikinannesi sdtdmrkn Bende normaldede olur gunes lekesi o yuzden gunes kremi kullanirim hep. Ama hamilelikte dusen is icin bi urun yok sanirim. Ben hala kullaniyorum gunes kremi cok sukur henuz olmadi oglum olacak 🤷🏼♀️
Gul_dem92 Bebikinannesi canım son iki ay da oluyor olacaksa eğer bende öyle oldu .inşallah olmaz sende. Güneş kremi kullan evde olsanda beyaz tenli ve lekeye müsait bir yüzün varsa.
Minigim2020 Benim de dudak etraflarında lekelenme oldu. Cildiyeci egzama olmuşsun bu da onun karartısı dedi 🤷🏻♀️ krem verdi işe yarar mı bilmem
Swyhan46 Nilllll o krem bana da kullan dedi doktor eczanede sordum güneş koruyucu imiş zaten güneş koruyucu var bende lekeye güneş koruyucu fayda etmez
Swyhan46 sdtdmrkn bende de lekelenmeler oldu doktorum solante yazmış leke kremi değil güneş koruyucu yani almadım zaten evdeyim güneşe çıktığım yok bakalım Doğumdan sonra gidiyor galiba buarada kızım olacak kız erkek farketmiyor çoğu gebe de oluyo
sdtdmrkn Swyhan46 evet hiç güneşte değilim bende. Aksine d vitaminim diplerde . Bakalım geçer insalalh
Gaazell kucukoglum Aynen öyle ismini bilmiyorum da zaten tam geçmiyor. Ablam şuan güzellik merkezine gidiyor tamamen yok etmek için
Atabebek kbrMEVA benimde vücümda yüzümde sivilce cıkmaya basladı kız çocugumda hiç böyle olmamıştım daha çok güzelleşmiştim ama suan değişik hamileliğim